Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Automatske hranilice koje ste sami napravili.
deeejan:
Tak bumo i mi visili i zibali se hao dok netko ne tresne hao hao
mve:
--- Citat: deeejan - 23. 03. 2015. 16:05:16 ---'...nego sam visil sa lojtre...' hao
--- Kraj citata ---
Kak drukčije nazvati žongliranje na lojtri sa kantom ili vrećom od 25 kila kuruze na cca 5m visine... Visil....
( op prev.. upravo radi jednog "treskanja" koje je sretno završilo je ovakav patent )
mladjo:
Patent je super samo ako nemaš u lovištu onih koji "rovare"... mi smo odostali od automatskih jer ni jedna nije izdržala duže od par mjeseci... prvo par puta samo automatika i na kraju cijela hranilica i bačva i noge, sve... sad samo drvena sa "kosim podom" i to je to... niko ne dira a svinjama je svejedno, treba malo više kukuruze ali kolko se potrošilo na automatske, za te novce bi bilo kukuruze za 2-3godine...
grom:
Kolege koji timer preporučujete, ali da ima mogućnost spajanja solarne ploče?? Imam sad jedan koji nešto oće-neće, a ne da mi ga se popravljati jer je već otvaran. Za nevolju može i bez solarne ploče, samo da je pouzdan.
mve:
--- Citat: grom - 31. 03. 2015. 07:34:40 ---Kolege koji timer preporučujete, ali da ima mogućnost spajanja solarne ploče?? Imam sad jedan koji nešto oće-neće, a ne da mi ga se popravljati jer je već otvaran. Za nevolju može i bez solarne ploče, samo da je pouzdan.
--- Kraj citata ---
Iskustveno - i bez solarne ploče ti akumulator vrti 4-6 mjeseci, pogotovo što idu sve topliji i topliji dani, a za sami timer ili Duracell-ka ili što kvalitetnija baterija tip 2032 ( neznam kakav je ovaj o kojm je riječ ) i dobra kob...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju