Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Automatske hranilice koje ste sami napravili.
grga33:
imam problem pa se nadam da će netko mi pomoći, naime radi se da mi automatika ne izbacuje kukuruz, prikazuje na dispaly da mu je dao nalog da vrti ali motor se ne okreće, lampica od solara mi non-stop treperi, da li je moguće da mi je baterija oslabila i da nema snage da zavrti motor, ujedno i solarne lece su mi bile pune prašine pa možda one nisu dovoljno punile bateriju, zahvaljujem na pomoći zagi
springo:
Struja koju ti solarni regulator punjenja daje van na motor nije dosta jaka i nema snage zavrtiti motor.
Imao sam sličan slučaj.
Onda sam prebrikao. Regulator i dalje brine o punjenju, ali timer / relej pušta struju direkt s akumulatora na motor.
lisac3:
Pozz. Dali netko zna koliko bi trebala biti brzina okretaja motora na automatskoj hranilici.Hvala
drazenx:
Ja sam stavio motor od gijanja zraka iz Renalulta4 i vrti ko lud tako da mislim da bolje da brže vrti nego sporije,ako vrti pre sporo padat će ti kukuruz na hrpu.
deeejan:
mislim da to nije tolko bitno, kolka je tocno brzina, al da, definitivno bolje da vrti brze...al ak je bas i presporo, nije vazno, bitno da redovito baca, bit ce samo manji krug razbacivanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju