Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Automatske hranilice koje ste sami napravili.

<< < (6/56) > >>

Deno:
Da tajmer će bit u kućištu na doljnjem poklopcu a poklopac ce bit na pantove..a akumulator će bit u bačvi po vrhu gore...moram mu napravit nosače di će bit..i odozgora poklopac,gore solarka i milina..

mkusmis:
 d4 kad sklepaš poslikaj pa stavi..  zagi

Deno:
Dogovoreno budem slikao kak budem radio pa stavim..ali malo kasnije jer sam trenutno na terenu pa kad dodem doma nastupam s radovima laganini kak bude bilo vremena..
Ali ici ce radovi dosta brzo.. zagi

dozani1:
Evo dečki i moja automatska hranilica gotova.Još moram staviti timer kojeg sam kupio preko e-baya.A stup je napravljen od pocinčanog U- profila i na njega ide hranilica na visinu od 2,80m i u zemlji 80cm.Tako visoko ide zbog medvjeda .

grga33:
super izgleda i dobro si to osmislio ali zbog mede mozda ce biti prenisko malo, jer meni je tri hranilice koje su bile iznad 3 metra sredio, upocetku je to izgledalo idealno i super funkcioniralo ali medo kao medo pomalo ju je nacimao dok je nije skroz srusio, jesenas sam uzeo od elektre stup od 6 metara i zabio ga u zemlji preko metra i sve to jos nabio sa lickim kamenom i obijesio bacvu na preko 4 metra i stup omotao bodljikavom zicom na nekih 2 metra i stavio siljke iznad zice i sada medo ne moze nista vise, toliko od mene za sada slike cu postaviti cim prvom prilikom odem u lov a to je od 01.05. pozdrav  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju