Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Hranilica za svinje
nazime:
--- Citat: dean - 01. 10. 2007. 09:27:06 ---Jučer napravljeno. U pomoč, na druženje, da upoznaju lovište, ljude su došli Nazime sa foruma i Denis Kušnjačič, te ima ovom prilikom zahvaljujem!
--- Kraj citata ---
Danas pregledavao kazete od kamere i nađem radnu akciju kad je rađena ova hranilica. Ima i moja bivša jazavčarka u gateru kod Vinka i na treningu na lisicu ali ne znam stavit filmić.
valdop:
samo da se pohvalim da su danas stigle nove mašine za bacanje kukuruza u zrnu iz bačve. u pripremi su bačve, samo da vručine malo popuste idem na montažu u lovište...
dabar:
Pozdrav. Di se mogu nabavit ovakve mašine i kolko koštaju, dal je to na trečoj slici tajmer uz motorić ili se on montira posebno
valdop:
mašina košta 100 eura, donio jedan lovac iz inostranstva, mašina ima dva potenciometra za regulaciju bacanja kuruze, jedan je za ujutro kad sviće a drugi za predveče kad smrkava, mogu se i isključiti pa da radi samo jedan, ima senzor za svjetlo dan-noć pa tako i pali motorić. stroj koristi baterije 6V, ali je bolji suhi akumulator od 6V (bolje vrti motor). akumulator ne dolazi u kompletu s mašinom. potenciometrom se regulira rad motora od 0-20 sekundi. za usporedbu: kad radi na regulaciji od deset sekundi, samo uveče, pedeset kg kuruze potroši za 15-20 dana. pozz
dabar:
ja sam mislio da je to kod nas negdje kupljeno, več bi sutra otišo po nju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju