Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Hranilica za svinje-bojler
draganco:
Evo jos jednog primera upotrebe bojlera!
isa:
Jurica zgodno bi bilo da se te kamere ne mogu otuđiti da stoje stalno,što je naravno nemoguće pa ako čovjek ima hranilicu i kameru a teren nije blizu za redovne obilaske, doći svako 7 dana, popunit hranilicu i poskidat slike ,vidjeti šta dolazi,koliko često,kad i sl.Jako praktična ta kamerica.
Jurica:
a cuj,, ako napravis metalnu kutiju koju mozes sigurno pricvrstit za nesto, dalo bi se i stavit negdje za stalno. treba smislit nesto u tom smislu. inace stvar je vrhunska pogotovo ako te zanima i biologija osim lova
isa:
--- Citat: Jurica - 19. 04. 2008. 13:45:12 ---a cuj,, ako napravis metalnu kutiju koju mozes sigurno pricvrstit za nesto, dalo bi se i stavit negdje za stalno. treba smislit nesto u tom smislu. inace stvar je vrhunska pogotovo ako te zanima i biologija osim lova
--- Kraj citata ---
Ma naravno,volim ih osim loviti i posmatrati, samo što ja to snimam na teži način tako što se nalazim na čeki.Posmatranjem se može puno naučiti o DS ,ponašanju ,navikama.Ja sam imao zadatak da odstrelim jedno nazime za potrebe društva ,iako bi bilo dobro da sam to napravio čim su su stigli pod čeku,ja sam rizikovao ,posmatrao sam ih i snimao njihovo ponašanje pa sam pucao tek nakon 25 minuta a nalazile su mi se na 15-tak metara daleko.
zvedris:
ja sam postavio u šumi još u veljači bojler i vezo ga za drvo sa sajlom.
punio sam ga sa mješavinom kukuruza,zobi i gamekeepa.
nisu ga dirale do pred 10 dana.
oko bojlera več izob nikla do visine gležnja...
A ONDA.....
pred 10 dana:nema zobi,nema hrane u bojleru , a da nije vezan nebi ni bojlera bilo,sve izrovale do 20 cm u dubinu.
otišlo 50 kg zrna i dvije vreće u klipu samo za jednu noć...
ali sam zato s veseljem punio novu dozu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju