Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Hranilica za svinje-bojler

<< < (9/21) > >>

draganco:
Ipak bi mozda trebalo biti par cm izmedju zemlje(tla)i bojlera, moze nastati problem u vreme Kisnih dana? Voda i blato.

fulir:
ovaj bojler koji ste prikazali gore treba strogo zabraniti i čak snkcionirati jer to koriste neznalice tj. oni kojima je stalo do mesa i koji ne mare za trofeje! ti metalni bojelri su katastrofa za veprove kljove nakon par godina i par takvih bojlera u lovištu jako teško čete odstreliti vepra sa cjelim kljovama. ovo ne pisem bez veze ovo je provjereno i dokazano dečki pustite te zajebancije. ako baš mora biti taj način pothrane neka bačva bude plastična!

Nikola:
fulir  d4 ja sam to napisao par postova ispred aki nitko nesluša...
a glede začepljenja nije samo stvar u rupama nego i u sadržaju unutar bojlera.. vlaga, blato i kiša kad uđu u bojler .. kukuruz uhvati plijesan .. nema tog boga da kasnije ispada...ljetni period funkcionira.. ostalo   :pferd:

draganco:
Ja sam uradio 3 komada i poklonio Kolegama.
Kanalizaciona cev precnika 20 cm i duzine 50 cm.
Tockovi(kotaci) od daske Doca za salovanje betonaza. Kod jednog vec funkcionise.

Nesto ovako, samo malo vece dr.i.

fulir:
m asve štima kakva god konstrukcija bila je ok samo da nije željezni bojler sa rupama ili nešto sl. jer kažem vam zaboravite na kljove u tom slučaju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju