Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (228/324) > >>

draganco:
Radim kao Magacinski radnik(vozac Viljuskara), tako da se snabdevam drvenom gradjom od ostatka transporta.
Np stafne ili daske, sve u svemu kosta me malo rada i transporta sopstvenim autom. Inace cene rezane gradje ili oblikovanih profila u Austriskim Bau prodavnicama nisu bas povoljne. Sve ide na duzni metar i u €vrima.

fazan:

--- Citat: LovacIvan - 27. 02. 2014. 14:40:51 ---
--- Citat: fazan - 27. 02. 2014. 10:09:33 ---Gdje i po kojoj cijeni nabavljate materijal za izradu čeka ?

--- Kraj citata ---

Haaa,,,lovište Hrvatskih šuma, a Vi pitate gdje nabavljaju materijal.  hao

--- Kraj citata ---

Kaj sad sa  hao  hao? Nisi valjda mislio da bu  7RM srušil dobar hrast , zabadava ga ispilil ,posušil i i od njega napravil čeku .
Tako možemo mi kao društva uz malo straha , no oni sigurno NE !

7 rem mag:

--- Citat: lovac10 - 28. 02. 2014. 08:52:33 ---Meni osobno su u šumi ljepše neokrajčene daske izgledaju prirodnije

--- Kraj citata ---
Istina da je ljepše, al imaš više zezancije oko upasivanja i slaganja što nekad živcira, često puta to i ne ispane lijepo, no ne gledam iskreno na to, bitno mi je da je čeka sigurna, ionako npr, vrlo malo odstrijeliš jelenske s čeke, ono što je blizu, u biti budeš nešto na čeki pa silaziš i prilaziš na puškomet. Jeleni u rici većinom šuljanjem. Slažem se da je lijepo vidjet izglednu čeku, no kod mene je nizinsko lovište, često pod vodom i mekano zemljište tako da ubrzo nastaju iskrivljenja čeka i popravci pa da bi smanjili te radove ostavimo produžene ukosnike koji su kao i stup u zemlji, dodatno učvršćuju čeku i smanjuju njeno naginjanje, međutim ne izgleda lijepo, e sad ukusi su različiti...

HS-2000:
Kolega 7 rem mag važno je da služi svrsi.Ako može treba se portuditi da bude ljepše ali to je sve šuma i priroda.
slažem se s tobom da prvo treba brinuti za sigurnost i čvrstoću čeka,jer kad dođu sitni i mali ljudi kao ja onda je to sve problem za čeku hao

draganco:

Od babe nemoze ispasti devojka, ali se moze malo podmladit.
Jedno prepodne, celi tim(samo ja), gore dole-dole gore kao u sexu, jos litra ili dve farbe i eto.
Dobre su ove daske iz Magacina  ;)  ludiloo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju