Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
Štef:
--- Citat: deeejan - 26. 06. 2014. 12:16:25 ---a koje je svrha tog kilta, ak je ispod drvo?
--- Kraj citata ---
svrha je ta da kiša ne pada po stranicama bez obzira što su natkrivene (obično uz kišu ide i vjetar) nego pada po ovoj mreži i slijeva se sa nje na pod. Mreža je odmaknuta od stranica par centimetara. Navuko bi ja gore onu maskirnu mrežu samo što ju sad na brzinu nisam mogao nabavit ali bit će prilike. zagi
Štef:
--- Citat: Brno - 26. 06. 2014. 14:54:30 ---da ne puše po jajcima, neznam drugi razlog...
--- Kraj citata ---
ja sam već u godinama kad treba pazit na "meštriju" - nema smisla da se pokvari na čeki . zagi
Bećar.Kobaš:
...da ne umre tema...jedna nova napravljena i jedna stara premjestena i popravljena...Massey cuda radi.. zagi
Miro:
ispekli nešto teletine, kobasica i još stigli otići malo čekat svinje. zagi
...... ja se kobasica ne sjećam fre fre fre ............
.........samo se sjećam da sam pucao po nečem crnom u ječmu, išao na mjesto, i niiiiiiiišta uf - valjda mi se pričinilo - ko zna?????? - fulao ne bih nikad hao hao hao zagi
Štef:
--- Citat: Miro - 18. 08. 2014. 12:49:09 ---ispekli nešto teletine, kobasica i još stigli otići malo čekat svinje. zagi
...... ja se kobasica ne sjećam fre fre fre ............
.........samo se sjećam da sam pucao po nečem crnom u ječmu, išao na mjesto, i niiiiiiiišta uf - valjda mi se pričinilo - ko zna?????? - fulao ne bih nikad hao hao hao zagi
--- Kraj citata ---
dobro da se sječaš da je bilo nešto crno - već sam se prestrašil da si i na to zaboravil ko i na kobase ! ;D zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju