Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (318/324) > >>

roger:
Cuo sam price da razno razni aktivisti ljubitelja zivotinja znaju rusiti i unistavati ceke.

Ali, takvi ne mogu obicno naci ni vlastiti nos u sumi, pa se bojim da ima tu u situacija gdje lovac lovcu nazalost napravi takvu stvar iz ljubomore, ili jala, ili ko zna kojeg razloga, ili pak ako je na nekom privatnom terenu, pa su tu i druge stavri u pitanju..

Sve u svemu, moze bilo ko, bilo kad da unisti ceku.

Moje misljenje je da takve stvari treba prijavljivati policiji,  a pogotovu kad se slika kamerom. Slike odmah poslati na sluzbenu adresu!

I da dodam nakandno, tu prijavu treba poslati lovacka udruga! Da ne bi ispalo da je neko nekom prijetio, ili se fizicki obracunavao!

Sve skupa vrlo tuzno.

fazan:
Ovo je prijavljeno policiji , a i kako je relativno blizu sjecišta planinarskih staza i mi sumnjamo na "zelene " . No dokaza nemamo .

berbenn:
Zeleni su nenormalni! A kada se na dnevniku moli za pomoc lovaca jer svinje ulaze u naseljena mjesta, onda nikom nista! Pa kako bi bilo da je divljac pustit bez odstrela! Svinja ima svake godine uz odstrel sve vise i bise, a kamoli bez njega....Ma! Taj manijak koji je to zapalija, jadan je!

fazan:
Na žalost danas vidjeh ponovni vandalizam na Sljemenu. Prošli tjedan kolega kome su spalili čeku na Falatu  završio je novu osmatračnicu na Bažulovki .
Jučer na Uskrs netko je našao vremena i toliko zloće da je spali do temelja. Neka mu je na duši, ako je ima.

roger:
Ne znam lokalne nazive, ali pretpostavljam da je to u istom lovistu?
A ako su objekti napravljeni od istog lovca mozda je to na personalnoj bazi neka vendeta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju