Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
isa:
--- Citat: skyangel - 07. 05. 2008. 15:57:40 ---eh da te vide zeleni sad, j... bi ježa opasno. Uništavaš prirodu hehe ;D
--- Kraj citata ---
Lako ću ja za zelene ali nisam lako prošao sa vlasnikom masline koji je tvrdio da će mu maslina krepat radi četri čavla od možebiti 6-7 cm.Ovo je četvrta godina od tada ,maslina je dobro , čak svake godine daje dobar rod maslina a šta bi drugo radila ali sumljam da će ikada više dati vepra od 250 kg.To joj je bio najjači urod :D.
zvedris:
pa daj malo opiši tu čeku isa...
od kojeg drva je daska'
kolika je?
jel brušena ili grebe za rit?
tko je prizvođač čavala i sl?????'
;D ;D ;D
isa:
--- Citat: zvedris - 07. 05. 2008. 17:26:55 ---pa daj malo opiši tu čeku isa...
od kojeg drva je daska'
kolika je?
jel brušena ili grebe za rit?
tko je prizvođač čavala i sl?????'
;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pa nisam nezadovoljan opisom,o toj daščici i ""čeki"" uspio sam napisati ipak 20-tak rečenica,a mislim da nisam bio ni jako dosadan.Doduše svaki put kada sam napisao za tu daščicu da je čeka pa i u navodnicima ,svaki put sam se zacrvenija kao semafor.Imao sam, dosta pitanja o tom odstrelu,više puta sam pisao o tom događaju,više puta sam stavljao razne slike tog vepra ,možda neke iste i više puta ,ali nisam nikada pokazao mjesto sa kojeg sam pucao.Bilo je upita ,daljina pucanja ,visina čeke,jeli imala naslon, koliko je dobra i koliko "zvjezdica " ima ,sada znate i zašto nisam objavio slike same čeke ;), nije baš reprezentativno,mora se priznat .Šta mogu ,to sam ja, u mene je sve moguće pa i odstreliti najjačeg svog vepra sa najgore čeke. d1
zvedris:
ti to ko u modnoj industriji:manje je više. ;D ;D ;D
što manja daska za sjedenje to veća kilaža i trofeja vepra... d4 d4 d4
dalm:
Ne razumijem...Isa, zabijao si čavle prema dolje, ili prema gore? ;D
Nego, nije možda u temi, ali se ipak odnosi na ''čekanje''....odnio ja ( po tvom savjetu ) jednu bocu od Cole ( 2L, pola litre gratis ), radi...znaš čega već...i nikako to ja nisam mogao unutra obavit..!? Palo mi na pamet, prerezao je na pola, i opet nije išlo....Morat ću radit čeku s kompletim WC-om. Ili skratit-stanjit znaš već što. :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju