Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
dalm:
Isa, i tome se može doskočit. Nabavi preko Jurice kameru, i sutradan odeš po čeku ;)
kmkole86:
Iso evo moguceg resenj tvog problema sa misevima puhovima itd koji dolaze sa zemlje.
Tihomir:
--- Citat: isa - 16. 05. 2008. 21:54:11 ---Tihomire ,moj izbor je čeka sa tvog predzadnjeg posta ,to je ono pravo,ali ona je toliko lako pokretna da bi me to i zabrinjavalo d4
--- Kraj citata ---
Vidiš da je naša dobila noge ;D ,ali isto tako treba paziti da se te noge jednom i ne polome,jer zamisli kako reagirati kad ideš na čeku ako sretneš gada koji ju nosi na leđima ččč
:tommy: :tommy: :tommy: :tommy: :tommy:
isa:
kmkole86 ,moglo bi funkcuonirati kada puhove nebi živili na tim stablima ,pogotovu hrastovima na kojim imam nekoliko čeka.Puno stabla se čak dodiruju granama i isprepletena su .Osim toga puhovi su dobri i penjači i skakači i bez problema mogu skočiti pola metra.Nisu toliko problem oni sami za sebe, problem je što puhovi vole hrastove i žireve a za puhovima idu i zmije koje jedu i miševe obične ali i puhove, a vjerujte meni koji se ne boji zmija da je neugodno susresti zmiju na stablu na 5 metara visine.Naravno zmije se penju na stabla radi jaja od ptica ali i da bi lovile miševe i puhove .
kmkole86:
Ovo nesto sam davno video u knjizi 1000 ideja za prirodotvoraca ili prirodosvolca (nemam pojma) i sluzi da spreci glodare da se popnu na npr hranilicu za ptice koja stoji na stubu. neznam drugi odgovor sem da rascistis granje krosanja susednih stabala koje dodiruju grane stabla na kome ti je ceka. dobar pogled
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju