Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (2/324) > >>

MP153:
Tako i ja mislim,..
Malo mi neobično izgleda betonska čeka usred šume.
Uglavnom, mora biti 4 metra visoka i malo nas buni točno kakva konstrukcija mora biti, položaj, da li da je napravimo na nekom drvetu ili da napravimo posebno čeku kako i spada.

jkasapic:
zorane ova ti je dobra za beton pa nije bas sve na moru izbetonirano.o cekama imas u knjigi osnove lovstva koju dobijes kad ides polagati. uskoro stavit sliku svoje ceke u slavoniji. gore za nase podnevlje je bagrem naj idealniji za stupove, neznam kako je u dalmacijiččččč d6

Nikola:
Uf, jezim se od bagrema, morao bi biti pravi bagremov stupac, mi koristimo kestenove stupce. A dobra je stvar što ih HEP izbacuje iz upotrebe pa na taj način dočeš do dobrog materijala za čeku.

jkasapic:
je i ako dobijes i one betone ona je onda vjecna. d6

Zoran:

--- Citat: MP153 - 06. 08. 2007. 19:50:36 ---Tako i ja mislim,..
Malo mi neobično izgleda betonska čeka usred šume.
Uglavnom, mora biti 4 metra visoka i malo nas buni točno kakva konstrukcija mora biti, položaj, da li da je napravimo na nekom drvetu ili da napravimo posebno čeku kako i spada.

--- Kraj citata ---

pa onda ti je naj prirodnije ako mozers na drvetu!
bar njega nece lako bura odnjeti!

a sto sam ja govorio za betonske stubove, i ako imas malo maste nece se primjetiti u sumi!!!
posadis brsljen oko nje pa ce pozeleniti ili oblozis sa granjem,drvecem!!!
a za beton taj sam govorio da mu nece tako lako stetiti vremeski uvjeti na moru! ali ocito to niko nije razumijo sta sam htjeo reci!
pozdrav
kakva god vec bude izgledala i od cega! samo vi pocmite i dajite izvjeca sa fotkama kako napredujete!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju