Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
nitroexpress:
--- Citat: Jedan - 15. 03. 2010. 20:06:36 ---Nabavi i originalne betonske stope pa će ti biti savršeno svejedno kakvi su stupovi, novi ili stari! Vjeruj mi da će uz malo zaštitne boje na toj čeki čekati i Tvoji potomci. Kad postavljaš stupove postavi ih okomito, bez imalo nagiba. (Oprosti ako te učim što već znaš.) zagi
--- Kraj citata ---
U moje lovište idu samo prirodni materijali... teaa sor
Dakle gdje nabaviti drvene stupve? ččč zagi
valdop:
nitro, ako u lovište idu samo prirodni materijali onda što dalje od tih stupova koje tražiš, farbani su s takvom bojom koja truje sve oko sebe, ne gori, a kad bi se i zapalio proizvodi samogasivi plin koji je jako otrovan, koristi radije kestenove stupove ili eventualno hrastove, bez obzira što nisu ravni kao sviječa ali zato traju ako im skineš koru. .
Tihomir:
Ok ak idu samo prirodni materijali.
Mi smo to napravili ovako s tim "elektraškim" stupovima,stavili smo i one betonske dijelove šta jt Jedan objasnio.
dean:
Vrhunska čeka, nema se kaj reć... z10 d4 z1
Netko bi ju možda malo više zatvorio, netko bi stavio lojtre pod podnicu da ne kisnu, ali kako god bilo, pita se uvijek onoga tko ju koristi... I na kraju dana je bitno da je na super mjestu jer će samo tako imati uporabnu vrijednost... Meni se jako sviđa! Sjedni, 5!
3006sprg:
ja sam radio čeku od kestenovih bandera (dobio nove iz elektre) a u zemlju stavio betonske stupove (isto iz elektre). kestenove bandere su inače dosta grbave, ali su dosta dugotrajne i bez impregnacije. svoje kad sam posložio, na mjestima gdje je pod i krov, nemožeš ujednačiti prave kuteve, nema šanse. zato je bitno dobro posložiti nosače kućice, da budu dobro poravnati, a bandere nek prolaze kako hoće (tako kaže moj ćaća stolar). bitno da su glavni dijelovi čeke što jači, a svi glavni nosači "na šarafe" i nemaš brige bar 20 godina. inače za one koji mogu nabaviti, za bandere je najbolje bagremovo drvo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju