Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (132/324) > >>

Lazar:

--- Citat: danijelh - 13. 03. 2011. 16:04:47 ---Da li je bolje iz čeke pucati iz sjedećeg ili stajaćeg stava?

--- Kraj citata ---
ja najvise volim lezeci ako se kako moze, i rimljani su znali sta je dobro pa su sve radili lezeci  teaa hao

PHP:
Sjediti je naravno bolje i jednostavnije ,ja sam sebi nabavio sjedalo iz željezničkog vagona kojem se doljnji dio izvlači pa ujedno imam i ležaj.

danijelh:
Ja sam picajzla za takve stvari i želim da to sve bude u milimetar točno! Sve je osmišljeno što se tiče konstrukcije, izolacija, materijala, izgleda i dimenzije. Pitanje je visina prozora, a unutrašnjost će se osmisliti ovih dana

Lazar:

--- Citat: danijelh - 13. 03. 2011. 08:24:58 ---Poštovani prijatelji i kolege lovci, molim pomoć. Naime u postupku sam izrade čeke koja će biti zatvorena i izolirana. Molim savjet na koju visinu i koliko veliki otvor (prozor) staviti!

--- Kraj citata ---
e ovo je najvaznija stvar kod izrade ceke (visina prozora) ,sve zavisi koliko visoko ceas da dizes ceku i jel se puca na ravnici ,uzbrdo il nizbrdo  zagi

danijelh:
Razmišljam da napravim dva prozora, jedan iznad drugog tako da mogu koristiti i jedan i drugi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju