Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
Štef:
--- Citat: Miro - 13. 03. 2012. 09:13:23 ---E ova niska mi se baš sviđa - više nego odlična just Odmah sam dobio ideju za jednu takvu, imam i mjesto zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
Baš mi je drago da ti se sviđa, imam i ja mjesto pa možete vi, glumci moji i manekeni, odmah krenut u akciju i da mi napravite jednu takvu. zagi
šokac:
rbabacek 1liga !
Dali radite šta na "četiri vode " ?
Miro:
--- Citat: Štef - 13. 03. 2012. 09:26:25 ---
--- Citat: Miro - 13. 03. 2012. 09:13:23 ---E ova niska mi se baš sviđa - više nego odlična just Odmah sam dobio ideju za jednu takvu, imam i mjesto zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
Baš mi je drago da ti se sviđa, imam i ja mjesto pa možete vi, glumci moji i manekeni, odmah krenut u akciju i da mi napravite jednu takvu. zagi
--- Kraj citata ---
Na kolko voda oćeš hao hao zagi
shikaree2:
Evo i mi smo u nedjelju krenuli sa obnovom objekata! Jedna stara čeka je srušena i na njenom mjestu niče nova. Kažem niče, jer još nije završena! Svejedno evo jedna sličica izrade!
z14
Brane:
--- Citat: šokac - 13. 03. 2012. 09:56:39 ---rbabacek 1liga !
Dali radite šta na "četiri vode " ?
--- Kraj citata ---
Je da ih je ljepše vidjeti i sve, ali na 4 vode i stršljenovi vole, tako da im je to jedan malo veći - !
Ja sam sa naše slamnate što kažemo ove godine bježao da se na ljestve ni oslanjao nisam, direkt dole kad sam ih spazio .. ali i oni su mene ... medicusuper
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju