Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (155/324) > >>

shikaree2:

--- Citat: pepi2 - 27. 03. 2012. 11:13:24 ---Najprije pohvala vrijednom drustvu  d4
I mozda samo jedna primjedba ako sam dobro primjetio, na krovu bi radije vidio daske umjesto azbestne ploce.

--- Kraj citata ---
Ma nije ni meni po volji, ni vizuelno ni zdravstveno, ali stariji i iskusniji kolege tvrde da je najbolje rješenje i ja sam to tako prihvatio! Uostalom, nije problem promijeniti!

fazan:
Stručno mišljenje , traži se .

Molim kolege koji znaju , a i upoznati su sa cijanama drvene građe da mi kažu koliko je potrebno novca da se podigne jedna zatvorena čeka .
Znači ne računam na priručne materijale , već na kvalitetnu drvenu građu  dobro zaštićenu i impregniranu , kvalitetnu izolaciju i krovni pokrov , te kvalitetne prozore. Veličinom mora zdovoljavati nesmetano čekanje za dvije osobe , no ne računa se na spavanje i eventualno dogrijavanje iste .
Unaprijed zahvaljujem !

shandi:

--- Citat: shikaree2 - 27. 03. 2012. 11:17:12 ---
--- Citat: pepi2 - 27. 03. 2012. 11:13:24 ---Najprije pohvala vrijednom drustvu  d4
I mozda samo jedna primjedba ako sam dobro primjetio, na krovu bi radije vidio daske umjesto azbestne ploce.

--- Kraj citata ---
Ma nije ni meni po volji, ni vizuelno ni zdravstveno, ali stariji i iskusniji kolege tvrde da je najbolje rješenje i ja sam to tako prihvatio! Uostalom, nije problem promijeniti!

--- Kraj citata ---
Po meni najbolji izbor bi bio valovita bitumenska ploča. Ima je i u zelenoj boji i nije skupa.
Ali pošto se večinom čeke rade od materijala koji se nađe, jel uvijek netko ima nešto što mu ne treba.
Na kraju bolje i čeka sa azbestnom pločom nego nikakva.
Ali kad se kupuje materijal, moji prvi izbor bi bio bitumenska ploča  zagi

grga33:

--- Citat: fazan - 27. 03. 2012. 11:19:02 ---Stručno mišljenje , traži se .

Molim kolege koji znaju , a i upoznati su sa cijanama drvene građe da mi kažu koliko je potrebno novca da se podigne jedna zatvorena čeka .
Znači ne računam na priručne materijale , već na kvalitetnu drvenu građu  dobro zaštićenu i impregniranu , kvalitetnu izolaciju i krovni pokrov , te kvalitetne prozore. Veličinom mora zdovoljavati nesmetano čekanje za dvije osobe , no ne računa se na spavanje i eventualno dogrijavanje iste .
Unaprijed zahvaljujem !

--- Kraj citata ---

To ti je sada sve relativno što hoćeš i kako hoćeš da ti izgleda čeka, mene je i punca izašla čeka sigurno nekih 4000kn ako ne i više, sama čeka je 2x2 metra sa izolacijom a unutra imamo i tepih i krevet i sve što treba u jednoj čeki da bude u ličkoj županiji

tyrol:

--- Citat: grga33 - 27. 03. 2012. 12:31:15 ---
--- Citat: fazan - 27. 03. 2012. 11:19:02 ---Stručno mišljenje , traži se .

Unaprijed zahvaljujem !

--- Kraj citata ---

To ti je sada sve relativno što hoćeš i kako hoćeš da ti izgleda čeka, mene je i punca izašla čeka sigurno nekih 4000kn ako ne i više, sama čeka je 2x2 metra sa izolacijom a unutra imamo i tepih i krevet i sve što treba u jednoj čeki da bude u ličkoj županiji

--- Kraj citata ---

Grga  d4 sve je to lijepo, samo kako ti svoju (tako opremljenu) čeku čuvaš od nedobronamjernih "posjetitelja" dois
Jedino pod lokot.... z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju