Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Lovački domovi i kuće
PinzHunter:
--- Citat: Stipe Šibenik - 23. 10. 2008. 19:59:33 ---Bija sam nekoliko puta u cazinu prošle godine al onda nisam zna za forum i vas koji ste tamo....... Moga sam se naspavat po tim vašim vilama uf
--- Kraj citata ---
sad znas da nas ima tamo pa nam se javis da malo posjedimo i koju pametnu razmijenimo z10
Max011:
Bosnian hunter
Kolega a ko vam je oslikao onu konobaricu na zidu tebi najdražeg objekta?! ;D ;D ;D Sad mi je sve jasno isto tako je i Babo iš*o na službeni put u Banju Koviljaču kao i vi u lov... ;D ;D ;D
Bosnian Hunter:
--- Citat: Max011 - 24. 10. 2008. 08:45:47 ---Bosnian hunter
Kolega a ko vam je oslikao onu konobaricu na zidu tebi najdražeg objekta?! ;D ;D ;D Sad mi je sve jasno isto tako je i Babo iš*o na službeni put u Banju Koviljaču kao i vi u lov... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Drago mi je da ste primijetili rol
Jedan naš lovac ima talenta za slikanje ;D , i slobodnog vremena. Ma kad čovjek malo razmisli možda je i neprikladno ali eto u šumi se ne vidi happi
SEJFO:
--- Citat: PinzHunter - 23. 10. 2008. 20:49:39 ---
--- Citat: Stipe Šibenik - 23. 10. 2008. 19:59:33 ---Bija sam nekoliko puta u cazinu prošle godine al onda nisam zna za forum i vas koji ste tamo....... Moga sam se naspavat po tim vašim vilama uf
--- Kraj citata ---
sad znas da nas ima tamo pa nam se javis da malo posjedimo i koju pametnu razmijenimo z10
--- Kraj citata ---
Baš ste dobra kombinacija Bosančeros i Dalmatinac pa da koju pametnu prozborite.....!!!!!! z10
Stipe ako budeš dolazio javi se da koju popijemo!!! Sa Bišćanima se možeš napričati a popiti samo ako poneseš, ;D ;D ;D ;D
matija:
Svaka vam čast lovci iz Bihaća, jednostavno nemam riječi, dom vam je predivan, stvarno već dugo nisam tako nesto vidio u jednom lovaćkom društvu. Možete biti ponosni jer ovo je san svakog LD.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju