Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

NACRTI LOVNOTEHNIČKIH OBJEKATA

<< < (2/3) > >>

TOMISLAV KT:
Nisam se prije zahvalio kolegi Valdopu jer sam isprintao ove nacrte i odnio na sastanak U.O. moje udruge i kao takvi su prihvaćeni i od sada se rade tipizirani LTO. Svaki voditelj radova dobije nacrt i takav LTO se mora izgraditi! zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi

Jedan:

--- Citat: valdop - 23. 03. 2010. 19:32:13 ---vjerojatno misliš  ulaz na podu čeke, Jedan sigurno nešto ima pa će staviti . . . .

--- Kraj citata ---
Prihvačam obvezu ali trenutno sam zaokupljen ozbiljnim problemima kod kuće. Kad ulovim vremena stavit ću nešto o tome u ovoj temi! zagi

Jedan:
Za sad evo jedne slike male čeke u radu. Dimenzije su oko 1,30 x 1,30 i ulaz kroz pod. Kad uđete spustite vrata i sjednete na okretni stolac u sredini, te bez nepotrebnih pokreta možete osmatrati sve četiri strane. Prozori se po potrebi dižu prema unutra, a svaki ima i dodatni manji otvor koji se otvara na stranu. (Ovo što se vidi kroz prozor je ogromna nastamba stršljena koji su se uselili u nedovršenu čeku.) zagi

katana:
Kolega puno hvala na nacrtima

kalibar:
 teaa jedna mala preporuka svima koji imaju u planu izgraditi čeku na četri vode, da se odluče za istu samo u slučaju da je zatvorenog tipa u suprotnom bar kad je u pitanju naše lovište na 99,99% takvih čeka stršljeni svake godine naprave gnijezdo.Poučeni iskustvom sada radimo samo čeke sa ravnim krovom(naravno čeke su otvorenog tipa)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju