Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
pogled kroz prozor moje čeke
ivo samoborec:
Decki pustite sad zene...ak nece na ceku onda zemi susedu il ljubavnicu.......ak bus dobro posla obavil nebude ti ubuduce opce vise puska ni trebala ako s njom sjednes nego da pitam Vasa misljenja.....ima drustava koje se ne slave sa izgradnjom lovno gospodarskih objekata a kad pojedinci stave lokot na "svoju" ceku onda prijeti zabrana lova,iskljuceje i takve stvari............ja npr.napravim ceku i hraniliste o vlastiom sredstvu.Isckockam je do jaja kako bi se reklo..hranilica puna,divljac je posjecuje........i sada stavim lokot.Kako sada.......???Putujem do lovista 70 km i da dodem sjest a ceka zauzeta od nekog ljenog gosta koji ni pusku nije ocistio godinu dana a kamoli da ce pobrati opuske sa poda ili popraviti krevet,pozatvarati prozore....a drugih prakticki nema..prokisnjava..hranilista nula...pune ih birtije kad nekog trebas..e sada das cujem Vas postovani lovci!!
wortexhole:
Tu si u pravu, i mene to smeta. Prošli puta kada sam otišao na čeku, gore sam zatekao takav svinjac da je to bilo strašno. Netko od kolega koji je bio tamo lijepo ostavio 3 prazne pivske boce, dvije PVC vrećice sa neutvrđenim sadržajem, ali je iz jedne neki vrag kapao i smrdjelo je do bola i časopis na podu čeke. Baš sam popizdio i rekao lovniku neka opomene sve lovce da onaj koji na čeku nešto i donese neka lijepo to i odnese doma sa sobom. Ima nas Ivo svakakvih, nažalost više trutova nego radilica, ali što ćeš, tako je valjda svugdje.
mbiloglav:
Kod mene je lokot i bez m9g odobrenja notko ne moze ne moju ceku zagi
spinnaker:
Srecom kod mene nema takvih problema. Ceke su sve iste,doduse bez kreveta hao
Svaka ekipa je zaduzena za ceke,hranilice i solista na svom terenu. I svatko moze na svaku ceku. Tko se prvi javi taj je na njoj.
leon:
I kod nas nema zaključavanja.... ne daj bože. Ivo, ako nađeš "gosta" na čeki sjedni uz njega i zajedno čekajte. Tako je napravio moj prijatelj i gosta nije bilo više happi. Inače sa pametnima se može sve dogovoriti .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju