Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti

BRACINI DUBOREZI

<< < (3/4) > >>

BRACO:

--- Citat: magwin - 20. 12. 2009. 02:01:08 ---lijepo !   d4
samo za upotrebu malo grbavo.
možda još nekakvo staklo preko toga da se vidi duborez a da je upotrebljivo.

--- Kraj citata ---
staklo ,malo deblje ,ide obavezno....evo još par stolova na taj fazon

SEJFO:
 pozdrav!! zagi

braco stolovi su ti prva liga . svaka čast    d4 ..jedina im je greška što će svaki nadživiti vlasnika,,,,, a dobro se prodati i sa 50. godina starosti.

Još kad bi nam orjentirno rekao cijene......da se i mi orjentišemo............. zagi

BRACO:
141516

BRACO:

--- Citat: SEJFO - 20. 12. 2009. 21:06:12 --- pozdrav!! zagi

braco stolovi su ti prva liga . svaka čast    d4 ..jedina im je greška što će svaki nadživiti vlasnika,,,,, a dobro se prodati i sa 50. godina starosti.

Još kad bi nam orjentirno rekao cijene......da se i mi orjentišemo............. zagi

--- Kraj citata ---
hvala-u pravu si-nema im smrti stotinu godina ;) masiva...trenutno imam 2komada za prodaju-ona prva dva (manji sa MUFLONIMA -i veći hrastov sa košutama i jelenkom) okvirna cena od 600 do 1200 eu ...zavisi koliko duboreza se hoće ,dimenzije,materijala...tako nekako-stvar dogovora

valdop:

--- Citat: SEJFO - 20. 12. 2009. 21:06:12 --- pozdrav!! zagi

--- Kraj citata ---

predlažem da ovog s jelenima daš na korištenje sejfi, kao stručnoj osobi, ako on kaže da je dobar sigurno će biti kupaca. . .
prekrasni radovi ali nažalost za neke u krivo vrijeme  just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju