Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti
Dokumentarci (filmovi) Suzyzd
valdop:
--- Citat: Kobasan - 05. 04. 2009. 00:46:28 ---Ja narucio prirucnik o lovu na d. svinje 16 marta a vidio reklamu na portalu lovac i dao sve svoje podatke i dobio dva emaila da je knjiga narucena a eto prodje i 19 dana dana a od knjige ni traga ni glasa pa ako ima neko kompententan da mi kaze dal da se nadam il ne telll
--- Kraj citata ---
kobi, kaže se u nadi je spas ( ili na nadi), pa opet; ko čeka taj i dočeka. hoću reći da si mogao nekog s foruma zamoliti za to i već bi je imao. pozz
KOBI:
--- Citat: valdop - 05. 04. 2009. 11:42:26 ---
--- Citat: Kobasan - 05. 04. 2009. 00:46:28 ---Ja narucio prirucnik o lovu na d. svinje 16 marta a vidio reklamu na portalu lovac i dao sve svoje podatke i dobio dva emaila da je knjiga narucena a eto prodje i 19 dana dana a od knjige ni traga ni glasa pa ako ima neko kompententan da mi kaze dal da se nadam il ne telll
--- Kraj citata ---
kobi, kaže se u nadi je spas ( ili na nadi), pa opet; ko čeka taj i dočeka. hoću reći da si mogao nekog s foruma zamoliti za to i već bi je imao. pozz
--- Kraj citata ---
Jbg. ja sam mislio doci ce...
Ma nema veze ako ne dodje onda cu vidjet snekim jer mozda je zbog udaljenosti ali opet sumnjivo mi je jer ja sam odavdje slao paket za Rijeku i Zg i dodje za nekih 12 dana.
A od narudzbe je proslo 20 dana a nema jos nista.
valdop:
pitaj ih pa javi ako mogu to kupiti u ZG šaljem isti dan kad kažeš, pozz
bena:
ja zivim u zadru,suzy mi je odma ispod kuce pa ako koga zanima,nek se javi d4
hunter:
Hunters Video ima daleko kvalitetnije filmove!
huntersvideo.com
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju