Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti

Lovac, fotoaparat i dobra fotografija

<< < (251/261) > >>

deeejan:
 hao d4

wortexhole:

--- Citat: mauser98 - 23. 04. 2014. 19:56:01 ---U ovo doba godine ih se može vidjeti, a nisam mogao da samo prođem pokraj njih.
Štetnici listopadnih šuma koji brste lišće i prave velike štete u šumama.
Porodice Geometridae ili grbice, Lymantridae ili gubari su najbrojniji.

--- Kraj citata ---
Slike su ti prekrasne, sviđa mi se način na koji slikaš tako da fokus dođe u prvi plan a subjektivno se nalazi u pozadini i ne dominira slikom pa ono što slikaš dođe stvarno do izražaja.
Koji fotoaparat koristiš ? Ja sam nedavno kupio NIKON D 3100 DSLR sa CMOS senzorom i objektivom 18-55, nisam još polovio sve mogućnosti ali nadam se da budem.
Još samo da je više slobodnog vremena pa da sam češće u prirodi, ovako ulovim koji dan u mjesecu kada stignem od obaveza. zagi zagi

mauser98:
Hvala..obožavam slikati..uvijek idem samnom u sumu..
Imam Sony DSC H2. 12x optički zoom, ako se ne varam..nemam ga sa sobom u zg pa nezz napammet. malo stariji tip.mozda star 8-10 god. je star..al u to vijeme bio skup.

Brane:
Otvorenje lova na srnjaka i vepra .... Nigdje zora nije bajna, nego u lovištu gdje blista sjajna ...

sus scrofa:
Brane fotka ti je  1liga. Zore su nešto zbog čega ću uvijek biti lovac. Mogu misliti kako su ptice oko tebe pjevale. Odličan teren za jutarnji lov.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju