Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti
Obronci Vlašića, u lovu zimi
STARI AVDZIJA:
--- Citat: SSG - 03. 09. 2008. 08:47:33 ---Prekrasni tereni al zajebano za pogon
--- Kraj citata ---
Ma ima momaka "uriznih"oni što mogu kositi brk travu cijeli dan sa po litre vode da popiju ljeti.Idu ko divokoze. z10
Zoran:
--- Citat: REDZO - 04. 09. 2008. 00:02:37 ---To je Zorane sve kanjonom Ugra a ove moje slike su sa regije rijeke Bila.I kužni ovu sa Svaca preko Privile i Liskovine tamo u pozadini Jeline vode pa gore do Konačišta i ispod tog snijega si ulovio srndaća dolje na Pozmanu jesi li?E gore u tom snijegu na vrhu(Crni vrh)sam se smrzo na osmatranju tetrijeba.Kruščica naša jarane.
--- Kraj citata ---
neznam ni sam vise kako se zove! uglavnom ima potok, koji ide kroz cestu, i od toga potoka nekih 200 metara u brdo!
ako nisu mi govorili da je 54 ili 65 reon ili tako nesto! a jeline vode su bile u igri! :laugh:
nemogu dase sjetim kako se zove!
uglavnom za mene nema ljepseg lova na srnjaka uopce, kad u subotu poslje podne odes u sumu, pa na ceku, pa onda sjesti uz logorsku vatru, sa kolegama do jedno 12h. uz vatru kobasice, i rostilj, itd.. aaaaaaaaaa! pa onda ustati oko 3-4 pa opet na ceku!
nemogu si oprostiti sta ove godine nisam otiso dole na srnjaka! :'(
Zoran:
ali je ova druga slika vlasic mislim pripada vlasicu? ili ne>?
STARI AVDZIJA:
--- Citat: Zoran - 04. 09. 2008. 09:12:57 ---ali je ova druga slika vlasic mislim pripada vlasicu? ili ne>?
--- Kraj citata ---
Sad ne znam na ćiju sliku misliš ako je tvoja a slikana bliže ovamo Vitovlju bojim se mogle bi biti zloglasne Koričanske stijene ako misliš na moju(odozgo)drugu to je slika kad sam bio u lovu već na oko 1000 m.n.v.i to je od Mehurića lijevo iznad Suhog dola desni gore se vidi dio Kozice gdje bude medo,treća odozgo ne pripada Vlašiću nego naša Kruščica slikana sa mog posjeda na Svacama (tu sad pravim sebi "kućicu")a evo kakav imam pogled ispred sebe u dolinu.
u lovištu sam a dole Večeriska pa P.C.i dr.povedem mlade baračiće,skoro došo medo siđe niz Žege do Principa.Toliko Pozzzz.Na srnjaka nisam išo ogadili su mi se s podjelama. :tommy:
STARI AVDZIJA:
--- Citat: Zoran - 04. 09. 2008. 09:09:57 ---
--- Citat: REDZO - 04. 09. 2008. 00:02:37 ---To je Zorane sve kanjonom Ugra a ove moje slike su sa regije rijeke Bila.I kužni ovu sa Svaca preko Privile i Liskovine tamo u pozadini Jeline vode pa gore do Konačišta i ispod tog snijega si ulovio srndaća dolje na Pozmanu jesi li?E gore u tom snijegu na vrhu(Crni vrh)sam se smrzo na osmatranju tetrijeba.Kruščica naša jarane.
--- Kraj citata ---
neznam ni sam vise kako se zove! uglavnom ima potok, koji ide kroz cestu, i od toga potoka nekih 200 metara u brdo!
ako nisu mi govorili da je 54 ili 65 reon ili tako nesto! a jeline vode su bile u igri! :laugh:
nemogu dase sjetim kako se zove!
uglavnom za mene nema ljepseg lova na srnjaka uopce, kad u subotu poslje podne odes u sumu, pa na ceku, pa onda sjesti uz logorsku vatru, sa kolegama do jedno 12h. uz vatru kobasice, i rostilj, itd.. aaaaaaaaaa! pa onda ustati oko 3-4 pa opet na ceku!
nemogu si oprostiti sta ove godine nisam otiso dole na srnjaka! :'(
--- Kraj citata ---
Ma znam pajdo ništa ljepše dok su išli pravi lovci još se ponese gitara i znaš već.......ujutru najvolim na privlak ali sad mi se ogadilo da znaš,kad ti nelovci zalutaju u naše redove j.....ih :pferd:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju