Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti
Slike lovačkih motiva i divljači
fazan:
Moje Društvo i ja stalno poklanjamo slike i malo bih htio sjašiti sa Debogovičke ,pa te molim nekakav broj ili kontakt adresu ovog autora.
Nikola:
--- Citat: fazan - 10. 10. 2007. 12:45:37 ---Moje Društvo i ja stalno poklanjamo slike i malo bih htio sjašiti sa Debogovičke ,pa te molim nekakav broj ili kontakt adresu ovog autora.
--- Kraj citata ---
Na PM dobiješ podatke poslijepodne, vizitka mi doma..
skyangel:
evo jedno ulje na platnu koje je ove godine predstavljalo štand LS Ličko-Senjske županije. Slika mi ne bi bila toliko zanimljiva da na njoj nisam JA ;D
P.S. još samo moram priupitati autora jel on upoznat sa autorskim pravima slikanja mene bez moje dozvole hehe... ;)
medicus:
ahahahah,no imam i ja jedno pitanje za tebe,jesi ti upoznat sa autorskim pravima stavljanja moje fotografije na net bez moje dozvole ;D ;D ;D
vidis,sad mi je zal kaj nismo razmaknuli rogove pa da slikam to malo bolje,a bilo mi nezgodno dirati trofeje a nikoga od domacina nije bilo na standu
skyangel:
--- Citat: medicus - 11. 10. 2007. 12:08:13 ---ahahahah,no imam i ja jedno pitanje za tebe,jesi ti upoznat sa autorskim pravima stavljanja moje fotografije na net bez moje dozvole ;D ;D ;D
vidis,sad mi je zal kaj nismo razmaknuli rogove pa da slikam to malo bolje,a bilo mi nezgodno dirati trofeje a nikoga od domacina nije bilo na standu
--- Kraj citata ---
heheh, ja pazim na autorska prava. ovo su slike s mojeg mobitela, dok sam tvoju izostavio upravo zbog toga ;D ;D ;D ne dam se ja lako zaj... hehe ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju