Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti

Slike lovačkih motiva i divljači

<< < (27/35) > >>

damjanovicd:
nije bas obicna slika - radi se o jednoj mojoj zelji koju sam vec dugo planirao, u znaku ljubavi prema prirodi, lovu a i slavoniji (baranji) jedan simbol koji me osobno predstavlja - tetovaza jelena obicnog  ref  zagi zagi

Zeiss:
Lijepa slika, a tetovaža ti je  ludiloo d4 z10

Gabro:
Svaka cast za original tatoo  ludiloo ludiloo

gperic:

--- Citat: damjanovicd - 22. 01. 2015. 21:51:58 ---nije bas obicna slika - radi se o jednoj mojoj zelji koju sam vec dugo planirao, u znaku ljubavi prema prirodi, lovu a i slavoniji (baranji) jedan simbol koji me osobno predstavlja - tetovaza jelena obicnog  ref  zagi zagi

--- Kraj citata ---

Tetovaža jelena, i znak podsječanja na Baranju a u pozadini crnogorična smrekova šuma.  ;D

damjanovicd:

--- Citat: gperic - 23. 01. 2015. 07:48:33 ---
--- Citat: damjanovicd - 22. 01. 2015. 21:51:58 ---nije bas obicna slika - radi se o jednoj mojoj zelji koju sam vec dugo planirao, u znaku ljubavi prema prirodi, lovu a i slavoniji (baranji) jedan simbol koji me osobno predstavlja - tetovaza jelena obicnog  ref  zagi zagi

--- Kraj citata ---

Tetovaža jelena, i znak podsječanja na Baranju a u pozadini crnogorična smrekova šuma.  ;D

--- Kraj citata ---

pricali smo naravno o nekom ritu i suma u pozadini... al slika definitvno nebi bila kao ova nego dosta losija (morao bi se smanjit jelen i svi bi detalji na njemu nestali)  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju