Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovstvo u umjetnosti

Stare slike iz lova...

<< < (3/9) > >>

draganco:
Slika datira iz davne srecne 1970-te.
Ova grupa je ulovila prvog zvanicnog srndaca na nasim terenima.

Nazalost ova cetvorka(petorka) nije vise u zivotu.

krilaš:
Fotografija iz 1976

Fotografija je iz davne 1952 godine lovac Zarko je odstrelio velikog vuka posto se to tih godina nije merilo mogli bi smo odokativno procenitii da je od vrha glave do kraja zadnjih nogu vuk bio dug oko dva metra.

Pozdrav Goran

PinzHunter:

--- Citat: KOBI - 13. 10. 2010. 00:18:11 ---Stare slike vasih oceva,striceva,ujaka,susjeda i uopste slike vasih uzora,tutora i ljudi koji su vas uveli u lov.Takodje slike Vas starijih clanova koji ste lovili za vrijeme nekih drugih vremena dok je lov pretstavljao nesto drugo u odnosu na danas.Ja imam bezbroj toga materijala i poceo sam ih sve skanirat jer obozavam stare lovce i njihovo shvatanje lova.
sl. br. 1:moj cijenjeni otac i najveci uzor u lovu i zivotu(s rukama na bokovima) poslije lova na srndaca 1980 god.
sl. br. 2:iz lova na d. svinje 1982. god(otac stoji s puskom).
sl. br. 3:iste te 82. godine poslije uspjesnog lova na svinje..

--- Kraj citata ---

super slike,

nego šta bi sa tipom iz druge slike??? jel preživio lov?

krilaš:

--- Citat: PinzHunter - 13. 10. 2010. 21:22:18 ---
--- Citat: KOBI - 13. 10. 2010. 00:18:11 ---Stare slike vasih oceva,striceva,ujaka,susjeda i uopste slike vasih uzora,tutora i ljudi koji su vas uveli u lov.Takodje slike Vas starijih clanova koji ste lovili za vrijeme nekih drugih vremena dok je lov pretstavljao nesto drugo u odnosu na danas.Ja imam bezbroj toga materijala i poceo sam ih sve skanirat jer obozavam stare lovce i njihovo shvatanje lova.
sl. br. 1:moj cijenjeni otac i najveci uzor u lovu i zivotu(s rukama na bokovima) poslije lova na srndaca 1980 god.

--- Kraj citata ---

super slike,

--- Kraj citata ---
Pa po slici izgle da ja je on bio lovina,kako nema druge lovine nebi se reklo da  je preziveo dois
Pozdrav Goran

KOBI:

--- Citat: krilaš - 13. 10. 2010. 21:30:28 ---
--- Citat: PinzHunter - 13. 10. 2010. 21:22:18 ---

--- Kraj citata ---

super slike,

--- Kraj citata ---
Pa po slici izgle da ja je on bio lovina,kako nema druge lovine nebi se reklo da  je preziveo dois
Pozdrav Goran

--- Kraj citata ---
Prezivio je lov al nazalost od te grupe samo su moj stari i taj sto drzi noz zivi.
A u sledecem postu gdje je drustvo oko vatre je jos i gore jer su redom svi(osim starog)mrtvi.  paci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju