Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Altan od Matka
Edvard Simonovski:
Rora jarane,
Boravak u Vitezu i Travniku sa ljudinama kao sto si Ti mislim da se ne moze ponoviti na drugom mestu na kugli zemaljskoj...ko nije doziveo takvu dobrodoshlicu verovatno i ne zna o cemu pricam. Znam da imam dobrog prijatelja u Cazinu i to me cini sretnim, a fiksiraj da i Ti imash svoje dobre prijatelje u Makedoniji.
Prenecu pozdrave Tomislavu i siguran sam da ce mu biti drago.
Pozdrav od Makedonija! zagi
RORA:
hvala kolega na komplimentu i dragomije sto si prepoznao dobre ljude volio bi dasmo mogli biti duze da se druzimo ali boze zdravlja vidicemo se mi jos volio bi da se mozemo ikad viditi u CAZINU ako ikad budes isao u pravcu cazina javimi evo ti broj tel.061 244 375 bilo bi mi drago dase vidimo pozravi mi TOMISLAVA puno mije drago sto sam vas upozno rostilj zagi
Edvard Simonovski:
zagi zagi
Edvard Simonovski:
Poshao sam vidjeti kako napreduje novi gater za divlje svinje na Skopskoj Crnoj Gori.
Ambient d4, ali ograda gatera zamalo nekompletna paci pa je Altan morao lajati krme koje je bilo u svinjcu :tommy::
Evo malo melodije: http://tinypic.com/m/amrvwh/4
Tako se Altan bio napalio da je vracen kuci rezao na ostale pse u boksu zbog chega je morao prespavati u zasebnoj prostoriji.
SEJFO:
pozdrav! zagi
A gdje sam ja u tim VAŠIM dogovorima!!!! ččč ;) ;D ;D zagi hao hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju