Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Altan od Matka
dean:
Ma hoću reći da kako ti može biti konkurencija pas za kojeg se ne zna da li je lovački ili obrambeni... Kakav gonič lovova... hao
Tvoj pas je za 5! d4
Edvard Simonovski:
Zahvaljujem ti Deane na oceni, a to sa lavovima je ne samo za hao, nego i za paci paci paci. Ako su za lov na lavove analogno bi im trebalo dati ispit sa lavom u gateru (kavezu) i to onaj pravi t.z."staticni lav" pa oci u oci...hahaha.
dean:
Tak nekak... IPO na lava, to je i moja ideja bila!!! Kako veliki umovi jednako razmišljaju...
Edvard Simonovski:
Deane prijatelju, nece ti valjda smetati da ovaj tvoj zadnji post procitam mojoj suprugi kako bi i ona najzad doznala sa kim to ona ima posla vec 30 godina. hao hao hao
Edvard Simonovski:
Zbog neplaniranih obaveza koje nisam uspeo odgoditi, bio sam prinudjen otkazati svoje uceshce na izlozbi CAC Vitez 2009 koja je zakazana za 10.05.2009.
Koristim priliku da se zahvalim KK Bosanski barak iz Viteza, a posebno gospodinu Redzi Haskicu na logistici koj je nesebicno ponudjena oko naseg boravka u Vitez.
Srdacno pozdravljam organizatore, ucesnike i posjetioce ove izlozbe i zelim uspeha i dobrog druzenja kao i puno fotografija koje ce ulepshati ovaj forum.
Pozdrav od Makedonija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju