Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Altan od Matka
STARI AVDZIJA:
--- Citat: SEJFO - 14. 09. 2009. 23:27:35 --- jel misliš na onu "moju" il na tu mladu!!!! hao hao
--- Kraj citata ---
ma naravno na onu što si se zaljubio u nju a sada ko mater Caka Vitežanska formirala se,dobro radi jest pokretljiva pobrza u gonu ali to če se sleći iskustvom a i ova kujica je lijepa ,glava je exstra.
Edvard Simonovski:
Lasu si nam najavio kao mladu nadu, i od tada bar jednom nedeljno opet i opet pogledam slike te shestomesecne barakushe...Uopshte me ne chudi da se Sejfo zeli voditi kuci, jer je i meni sinula slichna ideja. Sa nestrpljenjem cemo sacekati 26.09.2009. da bi videli fotografije sa CAC Sarajevo i da pozdravimo Lasinu pobedu za koju cemo navijati. d4
STARI AVDZIJA:
pozdrav Edvarde,
nisam nešto opterečen pobjedama(nanizao sam ih) ali da vidim stanje pasa ,znam ja šta ima u ovoj kujici od kvaliteta a znaju to pravi majstori kinologije odmah prepoznat.Izložbe(bar ove u večim gradovima su po pravili show a poprilično rezervisan za strance i s nekom dozom glamura pa im ove naše radne pasmine dođu ko "radnička klasa" ali znamo mi šta ko ima eto Altan pobjeđuje i strepiš da ne nastrada od vuka a ovi s riđbecima strepe samo da im eventualno pas ne "povrati"bez siperčića hao hao hao
Edvard Simonovski:
Redzo jarane, to sto je Ti vodish na izlozbu to znachi da je kuja "bomba", a ima li lepsheg psa do bosanskog baraka...svakako nema. Zato napred u novu pobedu sa Lasom i osvetite se za Altana i nadmashite kontradlakashe u svakom pogledu. z10
SEJFO:
pozdrav!!! zagi
Od baraka mogu da budu ljepši samo moji psi!!!! ref ref ref hao hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju