Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Border terier
Nosler:
Prije par sedmica je pala i 20-ta kuna za sezonu 2008-2009.Ne diram ih vise do 1.8...
Štef:
Kakva ti ono crna plastična puška, izgleda da je cijev od vodovodne instalacije! hao hao
A baš sam se pitao kad ćeš stat više sa tim kunama!
Čestitke cucku, i onak bez njega niš od kuna! Lovcu nema čestitke! ;)
Nosler:
--- Citat: Štef - 11. 04. 2009. 20:10:09 --- Kakva ti ono crna plastična puška, izgleda da je cijev od vodovodne instalacije! hao hao
A baš sam se pitao kad ćeš stat više sa tim kunama!
Čestitke cucku, i onak bez njega niš od kuna! Lovcu nema čestitke! ;)
--- Kraj citata ---
I ja se pitam... happi Dobio sam je od zene za 25-ti rodjendam...sta da radim nego da je trosim?! Tj.da trosim obje... hao
Ma radi kao sat,jest malo terminatorska al nema veze... happi
Ako malo bolje citas tema i jeste "border terijer"...ne trebaju meni cestitke,meni treba samo meza i konjak... rostilj
STARI AVDZIJA:
Čestitke ,čestitke jeftinije je od konjaka i meze a de Noslere izvedi leglo pa nam ponesi u Bosnu tih malih"graničarskih terijerčića"Nisam odavno nadošo na bolju ideju samo da je realizovat hao zagi rostilj
Nosler:
--- Citat: REDZO - 11. 04. 2009. 23:22:17 ---Čestitke ,čestitke jeftinije je od konjaka i meze a de Noslere izvedi leglo pa nam ponesi u Bosnu tih malih"graničarskih terijerčića"Nisam odavno nadošo na bolju ideju samo da je realizovat hao zagi rostilj
--- Kraj citata ---
Nisu oni za Balkana....ko bi znao da su rasni psi?! Vidis i sam da lice na "avlijanere"... happi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju