Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Moji vajmarci!!
chasseur:
Pozdrav svima, nemam ništa protiv vajmaraca koji su stvarno predivni psi, ali ih nažalost nisan ima prilike uživo viditi u lovu. Čudi me da u ovoj temi niko nije spomenija malog minsterlendera koji je isto jako svestrani pas, počevši od lova na sitnu divljač, pa također do odrađivanja krvnog traga, također bitna je činjenica da se on jednako dobro snalazi na svim vrstama terena, počevši od polja, gustiša, krševitog terena, pa do vode. Ne bi bilo loše kad bi se naš lovci malo bolje upoznali sa ovom pasminom jer većina još uvik misli da su oni podizači (vjerojatno zbog sličnosti sa njem prepeličarom)!
Zoran:
--- Citat: chasseur - 14. 06. 2013. 13:42:39 ---Pozdrav svima, nemam ništa protiv vajmaraca koji su stvarno predivni psi, ali ih nažalost nisan ima prilike uživo viditi u lovu. Čudi me da u ovoj temi niko nije spomenija malog minsterlendera koji je isto jako svestrani pas, počevši od lova na sitnu divljač, pa također do odrađivanja krvnog traga, također bitna je činjenica da se on jednako dobro snalazi na svim vrstama terena, počevši od polja, gustiša, krševitog terena, pa do vode. Ne bi bilo loše kad bi se naš lovci malo bolje upoznali sa ovom pasminom jer većina još uvik misli da su oni podizači (vjerojatno zbog sličnosti sa njem prepeličarom)!
--- Kraj citata ---
šta ti ima biti cudno kad je moja tema,,, neznam kako je tebi palo na pamet da spominjes
Zoran:
evo je jessy
chasseur:
Oprosti Zorane, mislim da san ja polupa lončiće i objavija post na ovu temu a nije mi bila namjera. sor laz
leon:
Sve OK, samo oni dugački repovi uf uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju