Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi

Nkd leglo Dona i Toti! Lovna linija i vrhunski eksterijer!

<< < (4/9) > >>

prepelicar:

--- Citat: SEJFO - 01. 04. 2010. 22:35:07 ---
--- Citat: Harry P. - 01. 04. 2010. 22:27:03 --- just just OHOHOOO, vidi ljepotana kako ljepo napreduju... neka samo tako.   z1

--- Kraj citata ---

Hari dobil ti čokoladnog il još čekaš !!!!! zagi zagi

--- Kraj citata ---

Nema cokoladnog ali Hari je vec odabrao to jest ima favorita pa cemo videti a stene je dobio! E sad Sejfo sta mislis koga je odabrao?

SEJFO:
POZDRAV!!! d4

Štenci su super svi su ok......mislim da je odabrao onog što spava!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Predlažem ti da Harija   prije nego preuzme štene  pošalješ  kod mene da ga malo propitam o ptičarima,,,,,,,,,,,, takvi štenci se ne daju u ruke  LAIKU!!! ref ref ref ref ref ref

Harry P.:
Sad samo treba sačuvati živce i izdržati torturu uvoza u RH...  dois

P.S.

Sejfo, ukoliko me ne spriječe druge obaveze dolazim na ispit za 15-ak dana.
... i nisam ti ja Laik, ja sam Pero...

prepelicar:

--- Citat: SEJFO - 02. 04. 2010. 11:17:30 ---POZDRAV!!! d4

Štenci su super svi su ok......mislim da je odabrao onog što spava!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Predlažem ti da Harija   prije nego preuzme štene  pošalješ  kod mene da ga malo propitam o ptičarima,,,,,,,,,,,, takvi štenci se ne daju u ruke  LAIKU!!! ref ref ref ref ref ref

--- Kraj citata ---

Laik ili ne ali svi smo prosli kroz to uvek je lakse i bolje da se ucis uz dobrog psa a ne sumnjam da ce stene imati odlicne uslove za zivot a mi cemo ga pratiti preko foruma ! A sto se tice vase strucnosti kad Barak pocne da markira dolazite u obzir! hao

prepelicar:
Danas bili na suncanju 16 dana stari i posle uzivanje na novoj prostirci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju