Lovna kinologija > Moj pas.:.Moji psi
Nkd leglo Dona i Toti! Lovna linija i vrhunski eksterijer!
prepelicar:
--- Citat: SEJFO - 01. 04. 2010. 22:35:07 ---
--- Citat: Harry P. - 01. 04. 2010. 22:27:03 --- just just OHOHOOO, vidi ljepotana kako ljepo napreduju... neka samo tako. z1
--- Kraj citata ---
Hari dobil ti čokoladnog il još čekaš !!!!! zagi zagi
--- Kraj citata ---
Nema cokoladnog ali Hari je vec odabrao to jest ima favorita pa cemo videti a stene je dobio! E sad Sejfo sta mislis koga je odabrao?
SEJFO:
POZDRAV!!! d4
Štenci su super svi su ok......mislim da je odabrao onog što spava!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Predlažem ti da Harija prije nego preuzme štene pošalješ kod mene da ga malo propitam o ptičarima,,,,,,,,,,,, takvi štenci se ne daju u ruke LAIKU!!! ref ref ref ref ref ref
Harry P.:
Sad samo treba sačuvati živce i izdržati torturu uvoza u RH... dois
P.S.
Sejfo, ukoliko me ne spriječe druge obaveze dolazim na ispit za 15-ak dana.
... i nisam ti ja Laik, ja sam Pero...
prepelicar:
--- Citat: SEJFO - 02. 04. 2010. 11:17:30 ---POZDRAV!!! d4
Štenci su super svi su ok......mislim da je odabrao onog što spava!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Predlažem ti da Harija prije nego preuzme štene pošalješ kod mene da ga malo propitam o ptičarima,,,,,,,,,,,, takvi štenci se ne daju u ruke LAIKU!!! ref ref ref ref ref ref
--- Kraj citata ---
Laik ili ne ali svi smo prosli kroz to uvek je lakse i bolje da se ucis uz dobrog psa a ne sumnjam da ce stene imati odlicne uslove za zivot a mi cemo ga pratiti preko foruma ! A sto se tice vase strucnosti kad Barak pocne da markira dolazite u obzir! hao
prepelicar:
Danas bili na suncanju 16 dana stari i posle uzivanje na novoj prostirci!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju