Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Evi i mog Pinca

<< < (4/9) > >>

PinzHunter:
nisam tutno jos nikoji.ovo su samo slike jedne firme u Engleskoj sto su to vec napravili.
Ovaj motor na slici je mercedes 240d. Sudeci po broju ispusnih grana koje se vide.
samo sto je gospodin skrt sa informacijama pa nece da kaze sta sve treba promijeniti.nema veze to ce kod mene biti "learning by doing" ili kako se to vec na ingleskom kaze.

Štef:
Koliki je to posao,trebat ćeš dobro zasukat rukave! Ne daj se smesti, i kreni odmah da bude čim prije gotov, baš me interesira kak se bude ponašal nakon ugradnje motora.

PinzHunter:
Bice to zesci poduhvat, ali mislim da ce se isplatiti.
Jos ima tehnickih ispravki i savjetovanja pa vidjecu kako dalje.Moram sve dobro isplanirati da me poslije ne stigne neko iznenadjenje. jer onda nema nazad. Malo ce potrajati dok sve to rijesim, ali naravno da cu staviti slike i opisati rad oko toga.Imam jos u planu lakiranje i tapeciranje ali to dolazi poslije ugradnje motora. Slijedece godine je pincu 30 a ja zelim da predje jos toliko godina  ;)

Štef:
 To će biti pothvat  d4 !!!
 U takvom poslu je teško sve predvidjeti kaj te bude dočekalo ali
zato ima nas forumaša da pomognemo jedni drugima.
 Koje sve savjete budeš dobio pinz bude mogao ići i po vodi i pozraku! ;D ;D ;D

PinzHunter:
 d4 u pravu si.Gledao sam preko youtube neke snimke od pinca pa bas pomislim da bi mogao ploviti i letiti sa njim ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju