Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
Evi i mog Pinca
ilex:
čuo sam od mnogih lovaca da su pincevi nepoderivi,a mislim da tako i izgleda.
SILVER:
Piz , čestitam na nabavci ref ako će trebat nešto od strojne obrade , brušenje ,tokarenje, erodiranje, CNC, bit će mi drago pomoč z10
PinzHunter:
--- Citat: SILVER - 08. 03. 2009. 09:48:22 ---Piz , čestitam na nabavci ref ako će trebat nešto od strojne obrade , brušenje ,tokarenje, erodiranje, CNC, bit će mi drago pomoč z10
--- Kraj citata ---
dali ponuda još važi??
Deda M:
Evo gledam i zaključio da ili je nešto zapelo ili ......Zanima me dali su radovi započeli -gotovi jel nema novog teksta pa me zanima kako je priča sa novim motorom prošla-jeli uopče započela i kako napreduje AKO ima novosti neka nam vlasnik napiše koje slovo,jel makina izgleda interesantno a našao sam čak 2 komada u bliskim zemljama na prodaju ,i pošto spadaju u oldtajmere mogli bi se uvesti.Evo toliko od mene,pozdrav i dobra kob PINCU I POZDRAV -DEDA M..... z14
PinzHunter:
--- Citat: Deda M - 25. 01. 2010. 23:25:14 ---Evo gledam i zaključio da ili je nešto zapelo ili ......Zanima me dali su radovi započeli -gotovi jel nema novog teksta pa me zanima kako je priča sa novim motorom prošla-jeli uopče započela i kako napreduje AKO ima novosti neka nam vlasnik napiše koje slovo,jel makina izgleda interesantno a našao sam čak 2 komada u bliskim zemljama na prodaju ,i pošto spadaju u oldtajmere mogli bi se uvesti.Evo toliko od mene,pozdrav i dobra kob PINCU I POZDRAV -DEDA M..... z14
--- Kraj citata ---
ima pomaka,ima .ugrađen dizel,vozi se, ali nije ovaj moj sa slike.ima jedan forumaš među nama,to je njegov dizel pinz,ali on nema vremena da nam to sve opiše.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju