Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Evi i mog Pinca

<< < (2/9) > >>

shaga:
Super slike (posebno on prva) gdje psic vadi iz snijega Pinca  ;D ;D ;D
Salim se.............ma kao sto rekoh kralj terena a posebno mi se svidja sto ima cijeli krov.......
Jeli bio sistemski za sluzbu veze u vojsci ili si od pocetka imao siceve pozadi

PinzHunter:
@shaga,

to sa psicem je bas dobro ispalo, pa i sam velim nekad da me je on izvuk'o iz snjega.

Ovi modeli(710MS) ko u mene su sa troja vrata i bili su u sluzbi saniteta, jer pozada budu inace dvije lezaljke i red sjedala.
Kod 710 K je bila oprema za vezu i oni imaju 4 vrata.
To je puka sreca da sam bas nasao ovog sa zatvorenim krovom, jer njihova nijedna cerada nije diht, pa mozes zamisliti kad kisa pada zimi kako bi to unutra izgledalo.

Puno pozdrava

PinzHunter

radavac:
SVAKA CAST KOLEGA VOZILICA JE PRVA LIGA POSTO TI VIDIM B:H TABLE GDJE LOVIS

miki kiki:
Lijepa kola nema šta, a znima me koliko troši pinz isplati li se to voziti na duže relacije po asfaltnom kolniku (npr. 50 km do lovišta,a od toga 30 asvaltnog kolnika i sl...) d4 d4 d4

PinzHunter:

--- Citat: radavac - 05. 02. 2008. 15:59:03 ---SVAKA CAST KOLEGA VOZILICA JE PRVA LIGA POSTO TI VIDIM B:H TABLE GDJE LOVIS

Pozdrav radavac.
Lovim u okolini Bihaca. A Ti i ja smo vec jedne prilike razgovarali telefonski,ako se sjecas(znamo se sa jednog foruma sto odavno vise neradi)??

Ako ne onda cemo preko PN.

A vidim jarane da i ti imas stroj taj sa slike. Vozio sam to u vojsci, a zamisli pinca sam izbjegavao jer mi je bio "premalen". Nikad se nezna velim sam sebi.

Puno pozdrava

PinzHunter

nesto sam kod citiranja fulao
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju