Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
ler gas nive
bojinac:
pozdrav .ima li netko slicno iskustvo na nivi naime radila je ko ura dok mi na tehnickom pregledu seljacina nije nabio ful gascinu kako bi prebacila sa benzina na plin tad se ugasila i sad konstantno se gasi na leru . 1.7 i je motor ,sve sam gledao osim svijecica dali je mozda do njih ili ima neka menbrana nesto se tad dogodilo i ubijacina gradska voznja koda ima start stop sistem pozdrav pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic zagi
Kimboarap:
--- Citat: bojinac - 18. 03. 2016. 14:53:23 ---pozdrav .ima li netko slicno iskustvo na nivi naime radila je ko ura dok mi na tehnickom pregledu seljacina nije nabio ful gascinu kako bi prebacila sa benzina na plin tad se ugasila i sad konstantno se gasi na leru . 1.7 i je motor ,sve sam gledao osim svijecica dali je mozda do njih ili ima neka menbrana nesto se tad dogodilo i ubijacina gradska voznja koda ima start stop sistem pozdrav pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic zagi
--- Kraj citata ---
Kupi jeepa kolega hao
sile:
bojinac kolega pa sve je u redu...lada i nije lada ako s njom nemaš tuge i jada
bojinac:
neka neka rijesit cu se i ja lajke mada ce mi prije ispasti oci gledajuci terence na njuskalu .skupo nedokucivo i da imam novce neznam sto uzeti .pozdrav zivili mi zagi zagi zagi zagi zagi
Kimboarap:
--- Citat: bojinac - 21. 03. 2016. 13:31:18 ---neka neka rijesit cu se i ja lajke mada ce mi prije ispasti oci gledajuci terence na njuskalu .skupo nedokucivo i da imam novce neznam sto uzeti .pozdrav zivili mi zagi zagi zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
Susjed prodat cu ti svog d4
Dedo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju