Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Toyota LandCruiser 80

<< < (2/3) > >>

PinzHunter:
da  rijetke su i kod nas u Bosni.Jednu sam našao ali me stanje nije oduševilo pa sam se odlučio za drugi tip toyote jer crusera nisam mogao naći

silvertip:
ako je takva potrošnja to je više nego odlično u što čisto sumnjam pošto je auto težak 2,5 t
toliko troši stara 123- ka a motor duplo manje kubika
takav ima još jedan  forumaš pa će valjda i on nešto reći
jedino znam da ga služi ili ne priča o kvarovima

krpaca:
u ovu moju potrošnju (uz normalnu vožnju) se može tko god želi uvjerit - u korčuli naravno :) :)

može ona popit i 14-15 ako je cijelo vrijeme pun gas :D

a u odnosu na nekog npr. pajera ili terrana razlika u snazi je ogromna, tako da i troši 20l nema veze ;)

Inače, imao sam kod kuće i ostale terence, ladu nivu, suzukija vitaru.. i to je sve jako daleko od toyote.
nadan se da ću ostat takvog mišljenja.

PinzHunter:

--- Citat: silvertip - 09. 11. 2010. 22:52:21 ---ako je takva potrošnja to je više nego odlično u što čisto sumnjam pošto je auto težak 2,5 t
toliko troši stara 123- ka a motor duplo manje kubika
takav ima još jedan  forumaš pa će valjda i on nešto reći
jedino znam da ga služi ili ne priča o kvarovima

--- Kraj citata ---

moja toyota je nešto lakša a troši max 10 litara gradske vožnje. stara 123ka je teška i nema prenos kao toyota i nedostaje joj turbo  ;D  z10

Harry P.:
 :shok: Čovječe!!! Je.eno dobro uščuvan auto, svaka čast. Krpaca, jel to netko vozio ili je stajao u garaži? Na slikama mi izgleda kao da je star 2 godine a ne 16 godina. Svaka čast.  d4
daj malo koji detalj više npr. -koji si ti vlasnik?
                                      -koliko je prešao
                                      -imaš li servisnu knjižicu ......i da ne duljim...

.................o'š ti to prodat?    happi happi happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju