Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi
Jučerašnji trening
SSG:
Kako ko.Uglavnom svi zadovoljni.
dean:
Ja sa 8X64S, sam +4 na 100. Pucao 2 metka. Prvi na metu srnjaka, pogodio broj 9, ali u onaj dio koji je srnjaku vitalni, meta je uvijek čudna jer broj nije krug. Drugi u krug promjera 10 cm, nacrtan kao pepeljara, točno u gornju crtu, sam sam sebe iznenadio. Znači da se isplatilo pucat zračnicu.
8X68 sam pogodio 8, ali je mene te puške strah, prevelika mi je, jer je račena kao za Medu, toliki je i frend čija je puška, a i to je meni haubica, totalno nepotrebna ako se mene pita.
Kratko sam solidan, makar nije moje i nije moja disciplina.
Trebao sam slikat i mete, drugi put.
medo:
--- Citat: dean - 11. 07. 2007. 09:02:43 ---Ja sa 8X64S, sam +4 na 100. Pucao 2 metka. Prvi na metu srnjaka, pogodio broj 9, ali u onaj dio koji je srnjaku vitalni, meta je uvijek čudna jer broj nije krug. Drugi u krug promjera 10 cm, nacrtan kao pepeljara, točno u gornju crtu, sam sam sebe iznenadio. Znači da se isplatilo pucat zračnicu.
8X68 sam pogodio 8, ali je mene te puške strah, prevelika mi je, jer je račena kao za Medu, toliki je i frend čija je puška, a i to je meni haubica, totalno nepotrebna ako se mene pita.
Kratko sam solidan, makar nije moje i nije moja disciplina.
Trebao sam slikat i mete, drugi put.
--- Kraj citata ---
Svaka cast,8,9 ili 10 je perfekcija ali za ucinak na srnjaka nebitna.On pada,posebno s meksim zrnom. d4
Huntercro:
ja sam mislio da si na meti samo našao jednu rupu pa si se čudio kako su svi prošli kroz istu :D
dean:
Toliko dobar nisam, a u zadnje vrijeme vježbam luk, tako da sam sa vatrenim malo na ledu i održavam kondicuju ali ne napredujem. Napredujem sa lukom, ali to je druga tema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju