Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

Jučerašnji trening

<< < (5/5)

Lovac:
 :D Hvala Huntercro (slavonski galebe) d1, več čemo se mi dovuči i do Našica!  d1

gogo3006:

--- Citat: dean - 10. 07. 2007. 11:49:14 ---Moj karabin! Zbrojovka, stavljena ubrzica, puška i optika iz 67, optika Zeiss, samo vertikalno se pomiče, ne piše na njoj koji je model. 12,7 soft point.

--- Kraj citata ---
Mislim da ti je optika Zeiss Jena, ZF6/s ili ZF4/s, ja imam istu na mom karabinu, jako su kvalitetne. Oznaka bi trebala biti na kotačiču za vertikalni pomak.

medicus:
to dean
jeli to tvoj HS,da li znas razliku izmedju ovog compact-a (mislim da se tako zove) i onog standardnog,naime ja sam u vojsci duzio HS-2000,9X19, pa me zanima da li ima kakve razlike u preciznosti,uf kako je dobar,milina gadjat iz njega,joooj ja bi opet malo u vojsku samo da koji put puknem iz njega ;D ;D

dean:
HS je od kolege. Jako zgodno kratko oružje, jako lako za rukovanje i prilično precizno. 9X19 je kalibar. Razliku ne bi komentirao, jer mislim da ima dečki koje bolje kuže kratko pa će argumentirat to sve i reč sa sigurnošču.

skyangel:

--- Citat: medicus - 10. 09. 2007. 14:20:07 ---to dean
jeli to tvoj HS,da li znas razliku izmedju ovog compact-a (mislim da se tako zove) i onog standardnog,naime ja sam u vojsci duzio HS-2000,9X19, pa me zanima da li ima kakve razlike u preciznosti,uf kako je dobar,milina gadjat iz njega,joooj ja bi opet malo u vojsku samo da koji put puknem iz njega ;D ;D

--- Kraj citata ---

Compact ja mislim ima nekih 2 cm kraču cijev i manji spremnik ako se ne varam, a samim time je i teže gačati onda u odnosu na obični. Što duža cijev, to precizniji. Ja ima glock 17 i HS 2000 i premda je hs hibrid sig-a i glocka, ipak mi se na rezultatima glock pokazao boljim upravo zbog duže cijevi. no iz hs-a je stvarno milina pucati isto tako, a sigurnosne mjere su mu meču najboljima u svijetu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju