Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

lov glinenih golubova 2008.god.

<< < (3/4) > >>

fazan:
Matek!
Ti i Hrvoje budite skromni ,jer znaš da sada imamo samo 10000 patrona na lageru, a čeka nas Zagrebačka i Krapinsko -zagorska liga.
Šalim se. Za vas dvojicu kupiti ćemo ako treba još 10000.
Dobra Ti kob!

Mali Matek:

--- Citat: SSG - 04. 02. 2008. 07:57:02 ---Znači,počelo je!! Evo i mene za koji dan na Lukavcu ;D

--- Kraj citata ---

idem ponovno u četvrtak, 07.02.

--- Citat: fazan - 04. 02. 2008. 08:47:06 ---Matek!
Ti i Hrvoje budite skromni ,jer znaš da sada imamo samo 10000 patrona na lageru, a čeka nas Zagrebačka i Krapinsko -zagorska liga.
Šalim se. Za vas dvojicu kupiti ćemo ako treba još 10000.
Dobra Ti kob!

--- Kraj citata ---

Znam da čeka, ali vjerojatno neću moći pucati, tj. ako prilagode Zagrebačku ligu sportskoj samo bi onda mogao

skyangel:
Počeli su usklađivati već od prošle godine sportsko i lovačko. Ne može biti usklađeno u potpunosti, no na većini kola će se moći sudjelovati ja mislim. Ipak su većina sportskih strijelaca ujedno i lovci...

Mali Matek:

--- Citat: skyangel - 04. 02. 2008. 09:07:37 ---Počeli su usklađivati već od prošle godine sportsko i lovačko. Ne može biti usklađeno u potpunosti, no na većini kola će se moći sudjelovati ja mislim. Ipak su većina sportskih strijelaca ujedno i lovci...

--- Kraj citata ---

zagrebačka liga (Grada Zagreba) vjerojatno će biti usklađena na način da kad je neko sportsko kolo u Zagreb (Luže, Lukavec), da će biti organizator lige jedno od LD-a blizu tih strelišta... a ostala kola će biti kad će biti međunarodne utakmice

fazan:
Na prvoj sjednici Izvršnog odbora LS grada Zagreba definirati će se početak lige i raspored.
Gledaću da se što više termina poklopi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju