Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

Tko se natječe? Tko bi htio?

<< < (2/3) > >>

dean:
Super ideja! Ali bi možda zbog nemogućnosti vježbanja bila dobra ideja šodrati sa zračnicama! Za mali kalibar nemamo svi uvjete jer je to vatreno uržje, a zračnicu možemo vježbat i doma u dvorištu, a i za nju ne trebaju nikakve dozvole! Da imamo bolje uvjete, definitivno bi trebalo poraditi na promociji takmičenja sa malim kalibrom! Svako super ideja!!!  d4

Huntercro:
papovku fmj zrna 8 grama samo prevagana i sva iste težine prepakirano ponovo sa prevaganim barutom. kemijam šta mi je najjeftnije i najmekše za pucati

medo:

--- Citat: Huntercro - 20. 02. 2008. 10:28:16 ---papovku fmj zrna 8 grama samo prevagana i sva iste težine prepakirano ponovo sa prevaganim barutom. kemijam šta mi je najjeftnije i najmekše za pucati

--- Kraj citata ---
To sam i mislio d4
Znaci sve u centar ;)

Hubert.ctg:
Zašto je ova tema zamrla, odnosno zašto uopće nije ni zaživjela  ččč
Zar je stvarno tako mali interes za pucanje kuglarama ???

fulir:
evo jedna ideja pa ajmo probati možda zaživi i ozbiljnije.: mislim da mogu nabaviti neku opremicu za trčečeg vepra ali kod mene nema mjesto di bi mogli probati pa nađimo neko mjesto postavimo spravu i udaraj sa malo kalibarkama ili sl, nađemo neke sponzore za nagrade ili bar pehare pa usput i neko druženje forumaša.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju