Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
Buck Nozevi
Goran:
Primjetio sam da kod vas opasno deru a ne stide se! Valjda misle da mogu - to je samo prilika za nekog normalnog i nekog ko zna da ulete i ukradu im trziste! najbolji lijek za ohole!
Cijene su i ovde razlicite i nekad su bile jako dobre a sad su neki modeli po $ 250 ali su kvalitetni. Inace nozeva ima i puno skupljih. Najbolja stvar kod nas je IZBOR i opreme i ducana pa se oni bore za nasu paznju a nozeva ima i cijelog svijeta of Finske na ovamo pa biraj izgled, namjenu i cijenu!
Goran:
Zaboravio sam napomenuti da Buck proizvodi ovaj tip noza u dvije velicine i veci je odlican kao generalni lovacki noz a manji bolji/ prikladniji za deranje divljaci ( makar meni). Losa stvar je da su Kinezi ( po starom obicaju) vec poceli kopirati ove nozeve pa lako mogu prevariti neuskusne. Obratite paznju kad kupujete da platite za pravi proizvod a ne za neku vjesto zamaskiranu kopiju.
Usput receno: korice/ futrola za ovaj noz su 20 godina stare i jos su zive i rade kako treba a bile su svugdje i svasta dozivile. Mali dijamantski ostrac/ "olovka" je sve sto nosim u lov za doostravanje ako je potrebno.
mac421:
kako ti izgleda taj Mali dijamantski ostrac/ "olovka " da si ga i ja priustim, jer vjecito kuburim s doostravanjem, imam ostrac od fiskarsa vrhunska stvar ali ne bas toliko prakticna da ga nosim u prsluku z14
Max011:
Ako si se rešio za njega moj predlog su skineri Generacije 5 .
mac421:
krasni primjerci gdje ih ima i po kojoj cijeni u Rh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju