Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

Fallkniven

<< < (2/3) > >>

tuzlic:
Hvala na savjetima i pomoći ,ja sam pre neki dan već dobio nož odlučio sam se ipak za F1 i sad sam lakši za 156 evrića, još samo da ga obojim u crveno i mirna bosna. Dobar kob svima.

tyrol:
Lijepi nož d4, još ljepša cijena d2, a daj mi reci da to bojanje u crveno ččč....Inače što se tiče odabira definitivno izdržljiv nov i trajat će ti, meni osobno bi odgovarala drška u klasičnoj drvenoj izvedbi, no ipak... ;D

tyrol:

--- Citat: tyrol - 27. 05. 2011. 18:15:06 ---Lijepi nož d4, još ljepša cijena d2, a daj mi reci da to bojanje u crveno ččč....Inače što se tiče odabira definitivno izdržljiv nov i trajat će ti, meni osobno bi odgovarala drška u klasičnoj drvenoj izvedbi, no ipak... ;D

--- Kraj citata ---
oprosti tuzlic, upalio mi se D2 TAS( uf), shvatih  laz bojanje u crveno, premda možeš za početak u komad luka i malo nečeg ispod peke...

tuzlic:
Hehe, par kokoški i   rostilj vec obavio , a za 7 dana kod nas krece sezona na srnjaka pa valjda će bit  d7 sauf

tuzlic:

--- Citat: tyrol - 27. 05. 2011. 18:15:06 ---Lijepi nož d4, još ljepša cijena d2, a daj mi reci da to bojanje u crveno ččč....Inače što se tiče odabira definitivno izdržljiv nov i trajat će ti, meni osobno bi odgovarala drška u klasičnoj drvenoj izvedbi, no ipak... ;D

--- Kraj citata ---

Kolega ,znam da je skup 156 evrića je lijepa suma novca, ali naveo sam to negdje više puta na forumu da mi treba samo jedan nož skojim mogu skoro sve poslove odraditi itd. Zato i nežalim i TOPLO bih ga preporučio svima .

Obojiti ga u crveno , ma shvatio si već ,hehehehehe.

Ako je ovaj sa thermorun (ružna jest ali je kvalitetan i izdržljiv) drškom 156 evropljana ,šta misliš koliko je tek isti model zove se F1mm sa Maroon Micarta drškom - oko 390 evrića pa ko voli nek izvoli .
Dobar kob svima i ma kakav god nož imali ako ga ne koristite đaba vam sve.  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju