Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
FUTROLE ZA NOŽEVE
roger:
Titanijum sta bi ste vi preporucili na ovaj bowie?
Mikartu, ili kost,?
Zasto ne drvo?
titanijum:
Smirite se i ne napaničite toliko.Pa neću da vam nož kidnapujem.Na ovaj bowi , tang je u redu, malo da se otanji i da se izbuši rupa - kroz drvo i da se drvo natakne na tang i posle toga još zadnji branik -To bi bilo puno lepše. A ne da se nituje .Ova drška ne ide uz ovaj tip noža.U to budite sigurni!.Mikartu bolje da ne spominjem- tamno braon- rasturili bi ste ga s njom.Ovo ovako zanitivano - ne leži.
To je samo moje mišljenje, bez ljutnje.Video sam da tako rade većina majstora, i ja tako radim- pa mislim da je u redu.Ali , ,opet- vi odlučujete , a ne ja..
titanijum:
--- Citat: Hrast91 - 20. 05. 2015. 12:12:59 ---Pozdrav! Zanima me gdje nabavljate kožu za futrole od noževa? I ako netko ima možda viška dali bi htio pokloniti koji komad? Hvala! d13
--- Kraj citata ---
Ja bi vam drage volje , kupio kožu za futrole i poslao , ali je medjunarodni transport- još uvek ne funcioniše kako valja.Inače imamo prodavnicu u Nišu-koja ima sve vrste kože po jako povoljnim cenama.Možete da uzmete i 1m2- bez problema.Dobro su opremljeni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju