Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

Infamous Blades Tester PRO/gram

<< < (2/4) > >>

Infamous Blade:
 ref Prva nagrada  je paket papirnatih maramica i

suza suzu tjera   hao

lovaczk:
 1liga

Infamous Blade:

--- Citat: lovaczk - 15. 05. 2016. 09:02:02 --- 1liga

--- Kraj citata ---

Hvala svima , pridružite se ...probajte  bravooo

Infamous Blade:
 bravooo
Poradi klime na forumu ovaj program testiranja se ranije zatvara ...imali ste poštenu priliku, zahvaljujem se prijavljenim
svakako ih budem kontaktirao što i kako dalje.

Nadalje s ovime završava svako dalje učestvovanje na forumu prvenstveno radi nemalo čudne pristrane politike
moderatora koji su uzgred nedvojbeno pristrani.
Optužbe o svađama i mržnjama nožarskih klanova te prenošenju ...su nonsens  crno na bijelo stoji tko je počeo s prozivkama ,omalovažavanju  i klevetanju a u istom je protjeran sa svih stručnih foruma jednostavno zbog šarlatanstva koje kiti
i zabavlja neuk puk  hao....s  malo reći gluposti ste i sami pokazali lovačko znanje o važnom alatu nožu
te se brojite u promilima znanja kad vam Špirić prodaje priču i školu  uf

Dakle  d13 stojim iza svake svoje riječi stoga nema razloga da diskutiram s lažovima i neznalicama   ludiloo
Uistinu me zanima koliko će vam trebati da shvatite da ste sve imalo dobro sami otjerali stoga ste i  uskraćeni
budućem odazivu bilo kojeg nožara ili nožoljubca koji barata s tehnologijom i znajem te može sve egztaktno  potvrditi rol

zagi Vi meni i otvorili oči kad god  welcome

zhrvoje:
Kolega, da ti objasnim.
Ovo nije jedan od nozarskih foruma gdje se okuplja ekipa koja zna sve o nozevima, igra se Ramba u sumi i ne zna koristiti te iste nozeve.
Ovo je forum gdje ekipa zna koristit nozeve, al ih bas ne interesira sve vezano uz njihovu izradu...
Zato se forum zove lovacki, a ne nozarski, survival, bushcraft ltd...

A da si dosao ovamo provocirat i to stoji...
Nekome tko se bavi prodajom necega uopce nije pametno pljuvat po ljudima koji mu mogu biti potencijalne musterije...
Ma koliko dobro prodaja trenutno isla...

Pozdrav, to bi bilo to od mene...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju