Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

magwin noževi

<< < (6/17) > >>

ivod:
Je, je, Karlova je oštrica, a Zoky će dršku i futrolu izradit. Također je neki laminat u pitanju, provjerio neki dan majstor Zoran na tvrdomjeru, 61 Hrc.

ivod:
Nego, kolega Maksonja, navodite na zaključak kako je upravo uvaženi kolega Magwin tajanstveni sisački Thor, o kojem se šapuće ?!? Nadam se da tim statusom neće ugroziti vaš ugled iz nešto drukčijih poduhvata, već opjevanih u Sisku  zagi

maksonja:
Kolega Magwin smiješno mi je kad mi se obraćaš sa Vi jer,evo da ti pojasnim,uz to što smo odrasli u istom kvartu,zajedno vojevali u HV u a nedavno smo pričali o nozevima i svemu pomalo kod mene na poslu u pošti u malom mjestu kraj Siska.Sada sigurno znaš o kome se radi.

Btw.prekrasan mi je uzorak čelika na tvojim oštricama i znajući koliko znanja i volje treba uložiti u stvaranje tako nečega skidam kapu do poda majstore.

magwin:
ivod ne kužim poantu? nisam znao da mi je pod nickom "maksonja" susjed.  happi

ivod:
Kolega Magwin, ne sekirajte se za poantu, teško ju je pronaći kod tog poštara, hedonista i vjetropira. Prvi dio je šala, elem kako bi se poentiralo na živahnoj osobnosti vašeg susjeda  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju