Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
magwin noževi
trapavi:
A ma kakvo lameliranje ,niti znam niti bi probao , nego kako rekoh za zabavu probam napravit pa što ispadne. Kad vidim posle kaljenja (čak sam dobio i 3 litre ulja mislim da se zove kaliol) ako turpija klizi ajde de . Onda u pećnicu na 200 stupnjeva sat vremena pa što ispadne .
A za vunu znam da su te leteće čestice zlo pa mi se stoga ne radi od nje.
Neno:
--- Citat: magwin - 20. 04. 2021. 09:37:20 ---Keramička vuna se premazuje najviše rasi zaštite pluća a ne radi zaštite vune Mikro fiber vlakna su jako opasna kad se udišu.
A čelik 5160 se neda laminirati. Brže se hladi od ostalih. Dok je vruć spojen je a kad se hladi odkida se. Velika je zabluda i da su sve "feder plate" isti čelik. Sve to je ajmo reći upotrebljivo ali.... ako ne znaš točan DNK čelika onda ga sigurno nećeš dobro teramički obraditi. Ili se slučajno desi lutrija. Ja koristim isključivo alatne čelike koje po broju/oznaci kupujem u tvornici koja ih proizvodi. Puno je.dobrih čelika aki bez kvalitetne termo obrade sve je uzaludno. Zato ako nemaš tvrdomjer sve ostalo su nagađanja...
--- Kraj citata ---
rol
magwin:
Neno, šta je smiješno u ovom citiranom?
magwin:
EJoooj...stalno imaš zajebane misli..ajde napiat ću pravilnije; UREĐAJ ZA MJERENJE TVRDOĆE MATERIJALA.
Neno:
Po Rockvelu obično za noževe, tako dobiju onu malu točkicu koja obično znači da i nož nešto vrijedi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju