Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
Neki nozevi koje sam napravio
puls:
Jako lijepo majstore!
Moj favorit je Ebony skinner, a znam i da nije šala napraviti onakav subhilt. just
Zeiss:
1liga bravooo
HS-2000:
1liga ludiloo
Ico77:
Hvala svima za komplimente.
--- Citat: ---Autor: ivod
Kolega Ico, noževi su prekrasni, kao i futrole. Posebno mi je lijep onaj skinner u D2, kao i nož ispod njega, vrlo sličan Cold Steel-ovom Canadian Belt Knife-u, barem po osnovnim siluetama.
Sve čestitke !
--- Kraj citata ---
silueta u onoj sliki malo izgleda kao Canadian belt knife. Evo jos jedna slika na drugog kuta. Ovaj noz I ima pogresku na bolster. bolster je 416 stainless ali pins su nickel silver. nesam primjetio dok nisam poceo poliranje. ne vidi se u ovoj sliki ali pins su zutkasti. Sam volio kako je ispalo pa sada ne kada namjerno tako napravim.
--- Citat: ---Autor: Bodul
Kolega fenomenalno, posebno me zanima iz I posta "redwood burl hunter".
Kolika bi bila njegova cijena u Kanadi.
Dali se ovakav Knife moze donijeti u HR avionom u osobnoj prtljagi jer imam u Kanadi nesto rodjaka.
--- Kraj citata ---
smije se u kofer ali ne u avion sa sobom u torbi. Moja mama je donesla noz mojim stricu ovo ljeto.
--- Citat: ---
Autor: magwin
odlično izgledaju Ico! bravooo
od kojeg materijala i na koji način ih praviš?
dali ti je to hobi ili se baviš sličnim poslom?
--- Kraj citata ---
Ja naj vise koristim O-1 tool steel I D2. Ja cu poceti koristiti Stainless steel. Mozda ATS 34. svi moji nozevi su stock removal. To je moj hobi. Ne kada radim na nozevima par sati ne kada ne za par tjedana. Imam dvoj mlade djece pa nemam puno vremena. Moj pravi posao je tool and die maker/designer. Izvini te. ja neznam kako se kaze na Hrvatski.
--- Citat: ---
Autor: puls
Jako lijepo majstore!
Moj favorit je Ebony skinner, a znam i da nije šala napraviti onakav subhilt.
--- Kraj citata ---
Je puno posla ali volim praviti subhilt.
nadam se da vam nisam dosadijo. Ovo je dugacki post ali mozda cu se na uciti pisati Hrvatski malo bolje. ;D
ivod:
Da li ti je D2 težak za obradu ? Koliku tvrdoću u tom čeliku dobiješ nakon toplinske obrade (koliko HRC-a) ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju