Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
Boboo79:
u Replikart je cijena 949 kn
tuzlic:
--- Citat: moro - 13. 08. 2013. 21:24:47 --- 1liga i ja bih jednog ovakvog.. paci z10
--- Kraj citata ---
Imaš ga kupiti u Zagrebu ( replikart) ali mislim da ga više nema jer sam ja kupio predzadnji model .jbg.
I moram priznati da me je ovaj nož do sada oduševio sa upotrebljivošću i kvalitetom izrade i na kraju za 950kn mislim da je teško naći bolji nož (sa laminiranim sječivom) za te novce . zagi
tuzlic:
--- Citat: tuzlic - 16. 08. 2013. 13:04:26 ---
--- Citat: moro - 13. 08. 2013. 21:24:47 --- 1liga i ja bih jednog ovakvog.. paci z10
--- Kraj citata ---
Imaš ga kupiti u Zagrebu ( replikart) ali mislim da ga više nema jer sam ja kupio predzadnji model .jbg.
I moram priznati da me je ovaj nož do sada oduševio sa upotrebljivošću i kvalitetom izrade i na kraju za 950kn mislim da je teško naći bolji nož (sa laminiranim sječivom) za te novce . zagi
--- Kraj citata ---
Evo još jedne slike mog novog alata.
tuzlic:
E napokon sam kompletirao svoju kolekciju radnim noževima od Fallknivena stari dobri F1 u sredini PXL Work Horse i za malzeit mali U2 , meni više ništa netreba sve drugo je šminka zagi
Traper.:
Tuzlic koji ti je bolji falk F1 ili helle temagami. Imas oba pa daj sud koji je prakticniji za lovacke potrebe.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju