Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (235/254) > >>

Pinia:
E to se cijeni,imaš kakav kontakt ili na kojoj stranici se mogu vidjet kakve ima.

Hlatki:
Opasan je ovo forum  a i poprilično skup. Jednostavno nisam mogao odoljeti kad sam vidio noževe pa sam odlučio i sam jednog napraviti  z1. Ustvari uvjek nešto tu vidim pa moram to imati i ja  z10

Za oštricu sam kupio Roselli UHC Hunter Long, 140mm dug, 3.1mm debel, 31 mm visok, Wootz Carbon steel 64-66HRC. Stari bljedi rog od jelena za dršku, kruna starog bljedog roga od srndača na kraju drške, graničnik ispiljen od stainless L profila, crvene plastike i mesinga.

Futrola od starog vojnog remena.

E sada buduci da je je dobra oštrica red je oštrač od malo bakrenih cijevi, holendera, komadica inox cijevi, stari držač stolne lampe komadiči bukovine. Oštrač je prvotno rađen za kupovni kamen ali sam doma našo jedan tanak i fin što če za sad biti dovoljno ( problem moram kamen prepiliti podužini  >:(  ).

Sve u svemu nož je ispao dobro ali mogao i bolje, za ubuduče znam greške. Još moram nešto staviti unutar krune s zadnje strane,  Inače koristim švicarac ali ova oštrica je daleko bolja i puno se više može naostriti ( ne da brije nego dlake lete iznad oštrice).
Sad još samo ostaje  pošteno ga crveno obojiti  rostilj

leon:
Ma, bravo...

erwolf:
 1liga

spinnaker:
svaka čast kolega, pogotovo na ideji za oštrenje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju